Aromamassage – Aroma touch med handmassage

Det här är en lyxig behandling med ljuvliga dofter och den inleds med en skön handmassage. Behandlingen fortsätter med Aroma touch-massage, som är en lätt massageteknik där vi använder eteriska oljor från dōTERRA för att få kroppen i balans. Vi droppar eteriska oljor längs energibanor, ryggraden och fötterna, som sedan masseras ut på mjukt och skönt sätt.

Behandlingen är avslappnande frigör stress på alla plan. Den stödjer kroppens alla inre system och skapar balans mellan det sympatiska och parasympatiska nervsystemet. 

Den är enormt energigivande och vitaliserande för kropp, sinne och själ. 

Behandlingen kan användas både i en läkningsprocess eller i förbyggande syfte.

De kraftfulla eteriska oljorna från dōTERRA ger en djup avslappning och en kraftfull renings- och läkningsprocess i kroppen. 

Effekter av en välgörande behandling med Aroma touch-teknik:

Mindre stress, mer energi, ökad cirkulation, ökad koncentration och närvaro. En känsla av avslappning och välbefinnande. Lindring av rygg- och nackbesvär, samt lindring av värk och inflammation i muskler och leder. Stärker immunförsvaret och kroppens förmåga till självläkning aktiveras. Stöttar kroppen med utrensning av toxiner, virus, svamp och bakterier. Den hjälper kroppen att återställa obalanser.

70 min. behandling 990 kr

Passa på! Vi erbjuder dig att testa denna behandling till halva priset vid första behandlingstillfället. Erbjudandet gäller fram till 30/4-21 om du skriver noteringen ”50%”  vid bokningstillfället.

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort