Förmånliga rabatter

Vi på Kroppsbalans är med i Benifys förmånsportal. Efter du gjort ditt köp i Benifys portal har du sex månader på dig att att komma till oss på Kroppsbalans och nyttja din behandling.

Köpet i Benifys portal görs innan ditt besök och dras från ditt friskvårdsbidrag som du har från din arbetsgivare. Smidigt och enkelt att slippa lägga ut pengar själv och slippa redovisa kvitton.

Som Benifykund erhåller du alltid 10% rabatt på dina behandlingar som finns i portalen. Vill du boka någon av våra behandlingar som inte är med i portalen då betalar du i stället på plats och får med dig kvitto att redovisa på din arbetsplats.

Så här går du tillväga:

Observera att detta  sker i två steg innan din bokning när klar. Först väljer du vilken behandling du önskar och betalar den via Benifys förmånsportal. Från Benify får du då ett mejl med bekräftelse att du betalt din behandling och ett ordernummer.

Sedan går du in via Kroppsbalans hemsida och vår onlinebokning och bokar motsvarande behandling som du betalade i Benifys förmånsportal. I fältet ”meddelande till Kroppsbalans” skriver du ”Benify och ditt ordernummer. Detta kan göras upp till sex månader efter du gjort köpet i Benifys portal.

Länken till Benifys portal där du gör beställningen: