Förmånliga rabatter

Vi på Kroppsbalans är med i Benifys förmånsportal. Efter du gjort ditt köp i Benifys portal har du sex månader på dig att att komma till oss på Kroppsbalans och nyttja din behandling.

Köpet i Benifys portal görs innan ditt besök och dras från ditt friskvårdsbidrag som du har från din arbetsgivare. Smidigt och enkelt att slippa lägga ut pengar själv och slippa redovisa kvitton
Om din friskvårdspott är förbrukad dras summan för beställningen automatiskt från lön.

Som Benifykund erhåller du alltid 10% rabatt på dina behandlingar som finns i portalen. Vill du boka någon av våra behandlingar som inte är med i portalen då betalar du i stället på plats och får med dig kvitto att redovisa på din arbetsplats.

Så här går du tillväga:

Observera att detta  sker i två steg innan din bokning när klar. Först väljer du vilken behandling du önskar och betalar den via Benifys förmånsportal. Från Benify får du då ett mejl med bekräftelse att du betalt din behandling och ett ordernummer.

När du sedan bokar in din behandling hos oss på Kroppsbalans via vårt bokningssystem ser du ett fält noteringar där du skriver  Benify och ordernumret, som du fick när du gjorde köpet i Benifys portal. Det är din betalning till Kroppsbalans. För att kunna slutföra din bokning finns valen Betala med Klarna och Betala på plats. Du väljer då fältet Betala på plats.

Beställningar via portalen räknas som ett bindande köp, inga återbetalningar görs. Giltighetstid på beställning finns i orderbekräftelsen från Benify.

Detta kan göras upp till sex månader efter du gjort köpet i Benifys portal.

Länken till Benifys portal där du gör beställningen: