Receptionen och shoppen är bemannad vardagar mellan kl 12.00-15.00, tisdagar kl 15-18. Lördagar 12.00-15.00 i december. I vårt mysiga väntrum där du slappna av och njuta av en kopp te innan eller efter din behandling. Sitt gärna ner och koppla av en stund. Din terapeut hämtar dig i väntrummet när det är din tur.

Ni når oss på 0920-25 94 00. Vid pågående behandling har vi inte har möjlighet att svara i telefon. Vi ber dig därför lämna ett meddelande med namn och nummer. Vi återkopplar i regel mellan varje behandling. Smidigast bokar du din tid själv på nätet. Tryck bara på ”Boka tid”. Det går även bra att mejla oss angående bokningsförfrågningar.

Du kan välja att betala via Klarna, men du väljer själv det alternativ som passar dig bäst. Det går lika bra att betala med kort, swish, Luleå citykortet eller kontant på plats. När du bokar tid kommer du automatiskt till fältet ”Betala med Klarna”. Högst upp till höger kan du istället välja ” Betala på plats” Det fältet väljer du alltid om du har gjort beställning genom Benify, Actiway, har ett friskvårdsunderlag eller tryckt presentkort. Det är endast presentkort köpta via Boka direkt som man lägga till koden i själva bokningstillfället.

  • Priserna är inklusive moms.
  • Här går det bra att använda ditt friskvårdsbidrag.
  • Fullt avdragsgillt för företag.
  • Det går bra att köpa presentkort direkt från vår hemsida från knappen högst upp. Betalningen sker genom Klarna och du kan själv skriva ut presentkortet. Du kan också besöka shoppen på våra öppettider eller avtala tid med oss om du vill komma till våra lokaler och handla tryckta presentkort.
  • Avbokning bör ske senast 24 timmar innan avtalad tid för att slippa bli debiterad.
  • Funderar du på vilken behandling som passar dig bäst? Tveka inte att kontakta oss!
  • Följ gärna Kroppsbalans på Instagram och Facebook

För att se vad vi erbjuder för olika behandlingar klicka här.

Klicka här för att ladda ner vår prislista