Mjuka och sköna andnings- och yogaövningar för att landa här och nu.

Ni får med er verktyg att använda i vardagen, för att göra livet enklare och mer fritt från stress. Övningarna görs sittande på golvet eller på en stol eller på en yogamatta och du behöver inga speciella förkunskaper eller yogakläder. Anna Gudevik och Maria Marathon Sjöberg är yogalärare på Kroppsbalans visar hur du med andetagets kraft kan öka flödet i nacke, skuldror, axlar och rygg. Fördelar med de andningsövningar du får lära dig:

  • Stressnivån sjunker och du återhämtar dig bättre
  • Dina axlar sjunker ner och du känner dig mer avslappnad
  • Dina tankarna blir lugnare och klarare och du får lättare att fokusera
  • Du får ökad syresättning i hela kroppen
  • Du behåller din energi och känner dig piggare under hela dagen

 

Hatha yoga lär Anna och Alex ut och passar dig som vill bygga en bra grund, lära känna din kropp och stärka musklerna, lära dig andas för ökad syresättning och bättre fokus.

Yinyoga lär både Anna och Maria ut och passar dig som verkligen vill släppa spänningar och känna musklerna. Man håller positionen i 3-5 minuter och använder andetaget kraft för att landa i kroppen och att känna hur musklerna slappnar av. Otroligt avslappnande och välgörande.

Medicinsk yoga lär Maria och Alex ut och där får du lära dig individuellt anpassade tekniker för att komma tillrätta med specifika problem, som sömnsvårigheter, migrän och olika stressrelaterade besvär.