Jackie Zaic

Massageterapeut
072-211 22 00

-Jag tycker det är viktigt att man gillar sitt jobb – och det gör jag verkligen. Mitt mål är att hjälpa människor att känna sig bättre genom läkande, kraftfull och avslappnande massage. 

Erfarenhet: Jag är utbildad massör sedan 2010. Efter utbildningen bestämde jag mig för att resa vilket gav mig möjlighet att jobba på en lyxig skidort vid Klippiga bergen, ett hotell på Stranden i Nicaragua. Hjälpt professionella idrottslag i Sydney med mina behandlingar. Jag känner mig väldigt tacksam för alla mina möjligheter och upplevelser.

Gillar jag på fritiden: På min fritid gillar jag att umgås med min underbara dotter. Jag tycker också om hockey, yoga, vara ute i naturen och resa.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Jag gillar att ge alla typer av massage men det är något speciellt med gravidmassage. En kvinna som är gravid behöver extra kärlek och uppmärksamhet. Jag vill få dem att känna sig avslappnade och lugna. Det är inte bara en person jag hjälper – om mamman mår bra, mår barnet bra. 

Behandlingen jag gillar mest att få: Mindfulnessmassage är min favorit. Jag uppskattar avkopplingen med extra fokus på problemområden.

Utbildning

  • Massageterapeut utbildning, Anthem Collage Minneapolis, Minesota, USA
  • Raindrop Therapy, Moonlight Basin, Big Sky, Montana, USA
  • Shirodhara, Moonlight Basin, Big Sky, Montana, USA
  • Indisk huvudmassage, Nature´s Energy, Sydney, Australien
  • Turkisk body scrub, Nature´s Energy, Sydney, Australien
  • Yogalärarutbildning 200 timmar, Sydney, Australien