Smakupplevelser från Eva Gunnare och Essense of Lapland

Chaga, 10 ml dubbelextrakt 125 kr – Kallas även för sprängticka och är en av världens främsta antioxidanter. Droppa några enstaka droppar i ditt te och boosta ditt immunförsvar.

Björkte, 30 g 125 kr – Fungerar som en utrensande detox och hjälper bra mot urinvägs- och reumatiska besvär. Sätt två björklöv i din tekopp och drick lugna klunkar.

Te Kåbdalis, 30 g 125 kr – Ett uppfriskande te av svartvinbär och mynta, som innehåller rika mängder C-vitamin. Lindrar reumatiska besvär och gikt.

Te Harads, 30 g 125 kr – Ett lugnande te gjort på ljungblomma, kvanne samt kamomill. Ett avslappnande och värmande te som ska drickas i lugn och ro.

Rosenrottinktur 175 kr – Är en naturlig lusthöjare som även ger kraft och energi. Drick 2-5 droppar i lite vatten varje dag.

Bärremmar, hjortron 95 kr – Gjorda på skogens guld! Minskar trötthet och stärker immunförsvaret.

Bärremmar, blåbär och lingon 85 kr – Blåbär innehåller massor av kraftfulla antioxidanter. De är speciellt bra för nervsystemet. Lingon är inflammationsdämpande.

Rallarrossaft 95 kr – Blandas med bubbelvatten för att göra en förförande kärleksdryck. Den har en vuxen och väldigt god smak och är även nyttig då den stimulerar enzymproduktionen.

Kvannetinktur 175 kr – Fjällkvanne är en av de historiskt mest använda läkeväxter. Den är magstärkande och bakteriedödande. Ta 3-5 droppar i lite vatten dagligen.

Nässelfrön 75 kr – Fröna är fulla med A-,C-,D- och E-vitaminer. Hjälper mot trötthet och stress. En halv tesked i smoothies eller soppor gör susen.

Kosttillskott från Egenvårdspolen som är 100% naturliga

B – Complex  129 kr – B-vitaminer ökar ämnesomsättningen och energiproduktionen. De är även väldigt viktigt för att hjärnan samt nervsystemet ska fungera som det ska.

C – 500 Vitamin  98 kr – Boostar immunförsvaret och skyddar mot bland annat hjärt- och kärlsjukdomar.

D – Vitamin  98 kr Hjälper till att upprätthålla tänder och benstommen. Stärker även immunförsvaret samt höjer humöret.

D – Vitamin Plus  279 kr – En starkare version av D – Vitamin, som innehåller samma viktiga mineraler. En mindre dos behövs för samma resultat.

Selen  129 kr – Selen motverkar nedbrytandet av celler är därför viktigt för hjärtat och musklerna. Selenbrist kan öka risken för cancer.

Zink  129 kr – Zink är viktigt för att matsmältningen ska fungera som den ska samt är nödvändigt för celltillväxt.

Omega 3  198 kr – Sänker blodfettet i kroppen och minskar därför risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Glutation Complex  349 kr – Glutation behövs för att avlägsna gifter från kroppen. Den spelar även en viktig roll i ämnesomsättningen, är energigivande samt är bra för nervsystemet.

Bio Magnesium  159 kr – En viktig mineral för muskulaturen, lederna, hjärnan och hjärtat. Hjälper även kroppens förmåga att ta upp kalcium.

Bredspektrum Mineraler  198 kr – Behandlar översyrlighet i kroppen, är bra mot reumatiska besvär samt matsmältningssystemet.

Bredspektrum Optimal Protect  298 kr – Bekämpar fria radikaler. Fria radikaler påskyndar åldrandet och ökar risken för sjukdomar. Minskar även trötthet.

LactoBifidum Complex  498 kr – Hjälper bra mot mag- och tarm relaterade sjukdomar då den återställer balansen till tarmfloran samt stoppar bakteriell överväxt.

Hampaprotein  219 kr – Fullproppat med viktiga vitaminer, mineraler och aminosyror. Perfekt för dig som har en ensidig kost eller vill bygga muskler utan ett animaliskt proteinpulver. Hjälper även till med problem vid menstruationen samt hudproblem.

Kudzu  298 kr – Kudzuns mest lovande användningsområde är behandling av nikotin- och alkoholmissbruk. Den skyddar även mot hormonrelaterade störningar samt sänker blodtrycket.

Basplus  249 kr – Främst framställd att återställa syrabalansen i kroppen. Den stärker matsmältningssystemet och förhindrar inflammationer.

MitoCell  349 kr – Dysfunktion i cellerna kan verka negativt för många hälsotillstånd så MitoCell hjälper till att förebygga det. Den hjälper även bra mot att minska trötthet.

Magnesium L-Teanin  349 kr – Essentiell för muskulaturen, lederna, hjärtat och hjärnans funktioner. Minskar både psykisk och fysisk stress, förbättrar kognition samt den allmänna mentala hälsan.

Glycin 129 kr – Hjälper till att sänka kortisolnivåerna, håller huden fin och förbättrar sömnen. Den är även bra för att avgifta kroppen.

Wild Yam 259 – Innehåller ämnet progesteron som hjälper till att återställa jämvikten i den hormonella balansen. Den funkar bra vid PMS- och övergångsbesvär.

Knivslöjd från Alex Gudevik till försäljning