Höst och vintererbjudande!

Under hösten och vintern är det väldigt viktigt att förse kroppen med det den behöver. Vi har därför skapat ett paket med det allra viktigaste!

Få C-Vitamin, D-Vitamin och Omega 3 för vårat pris på endast 490 kr.

  • C-Vitamin boostar ditt immunförsvar och skyddar mot bland annat hjärt- och kärlsjukdomar.
  • D-Vitamin är en viktig vitamin och är extra viktig för oss i norr då solen endast är uppe någon timme på dagarna. Den hjälper även till att bibehålla en normal benstomme sam immunsystemets normala funktion.
  • Omega 3 sänker blodfetter i kroppen och minskar därför risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Den hjälper även till att vårat immunförsvar ska fungera normalt.

Vi har utförsäljning av alla våra Weledaprodukter till 50% rabatt!
Handla smidigt i samband med din behandling eller under shoppens öppettider!

 

Äntligen erbjuder vi osteopatbehandlingar tack vare Martina Pedalino!
Det har länge varit en dröm, som nu gått i uppfyllelse – att kunna erbjuda osteopatbehandlingar på Kroppsbalans. Osteopater kan behandla och göra skillnad på en mycket hög nivå och kompletterar våra övriga behandlingar på Kroppsbalans alldeles perfekt. – Jag gillar att ge behandlingar som får dig att känna dig balanserad i kroppen igen. Jag älskar att ”lyssna” och ”titta” med mina händer för att hitta orsaken till det som skapar stress eller smärta i kroppen och sedan justera det.Testa första behandlingen till 25% rabatt
Martina arbetar på Kroppsbalans tisdagar, onsdagar och lördagar från 4:e maj och har semester 25/5 – 19/6. Hos Martina kan du boka in dig på Osteopatbehandling och KranioSakral terapi.Martina kommer från Italien och pratar bra engelska. Hon har just börjat lära sig svenska.Martina är medlem i Svenska Osteopatförbundet. Läs mer om Martina Pedalino härVi erbjuder dig 25% rabatt på första besöket då du bokar osteopatbehandling 60 minuter. Du betalar endast 765 kr. Ordinarie pris 1120 kr står på bokningsbekräftelsen.Välj  ”betala på plats” och inte ”betala med Klarna” för att kunna få rabatten. Erbjudandet gäller till sista juni i år.

Boka dina behandlingstider smidigt här

Vad gör en Osteopat?

En osteopat kan hjälpa dig att öka din prestationsförmåga oavsett om du är elitidrottare eller motionär.

En osteopatisk behandling syftar till att förbättra funktionen i rörelseorganen, vilket ger bättre förutsättningar för flexibilitet, dynamik, uthållighet och styrka. Dessutom minskar risken för skador.

Vid ett besök hos en osteopat får du också tips på hur du kan träna för att förbättra din hälsa eller öka din prestationsförmåga.

Har du en skada kan osteopaten hjälpa dig till snabbare läkning och återhämtning, så att du snart kan börja träna och tävla igen.

Några vanliga idrottsskador som osteopater kan behandla:

• Rygg och nacksmärtor

• Axel, armbågs- och handledsbesvär, exempelvis tennis/golfarmbåge

• Höft, knä och fotproblem, exempelvis benhinnebesvär och hoppar/löparknä.
Hur går en behandling till hos en Osteopat?

En osteopat gör en noggrann undersökning för att hitta orsaken till dina besvär.

Undersökningen kan omfatta en hållnings- och rörelseanalys samt neurologiska och ortopediska tester.

Därefter får du en behandling som är anpassad för just dina besvär. Osteopaten bedömer även ifall du behöver kompletterande undersökningar.

Osteopater använder flera olika behandlingstekniker för att hjälpa dig till snabbare läkning och återhämtning. Målet är alltid bästa möjliga funktion så att du använder din kropp på ett effektivt sätt.

Receptionens öppettider
Måndag – Lördag 11-15
Tisdag 14-18
Vi finns för dig
Vi är tacksamma över förmånen att få sprida hälsa genom våra behandlingar och önskar dig hjärtligt välkommen att boka in dig  här
Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Låt oss presentera vår nya stjärna Ulrika Fagervall Lindström

Ulrika är en mycket erfaren Certifierad Massör som vi välkomnar in i Kroppsbalans team. Hennes massage är inkännande och välgörande. Ulrika har en härlig och skön kraftfullhet i sina behandlingar, som självklart skräddarsys för varje individ.

– Med energin från mina händer kan jag ge behandlingar och skapa välmående på flera olika nivåer. Min stil som massör är att ge energi och samtidigt skapa ett lugn, frigöra muskelspänningar, stelheter, ömheter och få dig att känna att stressen rinner av.

Erfarenhet: Jag har jobbat med hälsa både kroppsligt, själsligt och mentalt under många års tid. År 2005 utbildade jag mig till massageterapeut och ”hittade hem”.

Gillar jag på fritiden: Jag tränar Qigong och Yoga samt använder min kreativa sida genom handarbeten, inredning, färg och form. Samla familjen och laga mat ligger mig också varmt om hjärtat.

Utbildning

Reiki, Livskraft AB, Luleå

Yin Yoga/Sensing Yoga, Connective Institute AB, Göteborg

Certifierad Massör, Svenska Hälsoteamet, Kalix

Personlig Utveckling, ZAYN Center, Luleå

Behandlingar Ulrika ger på Kroppsbalans

Klassisk-, Medicinsk-, Triggerpunkts-, Intuitiv-, Hot stone- och Gravidmassage, Kroppsbalans allra ljuvligaste, Kroppsbalans lyxiga fotbehandling och Duo behandlingar.

Boka dina massagetider smidigt här

Massage varje lördag mellan 09:00-17:00

Tack vare Ulrika har vi nu glädjen och möjligheten att möta den stora efterfrågan på massage på helgerna. Vi har nu också utökat möjligheterna att få massage kvällstid ända fram till 21:00, två kvällar i veckan.

Massage på företag

Ulrika har stor erfarenhet och trivs med att arbeta ute på företag, så välkomna att hojta till om ni är i behov av en riktigt grym företagsmassör!

Nytt i shoppen

Vi fullkomligt älskar dōTERRAs eteriska oljor som är av allra hösta kvalitet.

De doftar underbart och sprider hälsa i våra lokaler samtidigt som de bland annat har en antibakteriell och luftrenande effekt.

Nu kan du handla aroma-diffusers och vissa av de mest populära eteriska oljorna från dōTERRA i vår shop. Se vårt utbud i shoppen och priser här.

Receptionens öppettider
Måndag – Lördag 11-15
Tisdag 14-18
Vi finns för dig
Vi är tacksamma över förmånen att få sprida hälsa genom våra behandlingar och önskar dig hjärtligt välkommen att boka in dig  här
Vi önskar dig en fortsart fin helg och en riktigt Glad påsk!
 


 

Låt oss presentera vår nya stjärna Frida Nyström från Harads

Vi välkomnar Frida som börjar arbeta som aromaterapeut på Kroppsbalans nästa vecka. Hon inspirerar oss i en värld full av välgörande eteriska oljor.

Frida passar väldigt bra in i vårat team då hon ger behandlingar med största innerlighet, kvalitet och omtanke.

Fridas passion för oljorna kan man inte ta miste på – hon älskar att dela med sig och hon ger från hjärtat.

Tack vare Frida kan vi numera erbjuda aromabehandlingen Aroma touch med handmassage på Kroppsbalans. Vi firar detta med ett supererbjudande!

Under våren kommer hon erbjuda tider för behandlingar de flesta torsdagarna samt vissa söndagar.

Erbjudande – testa vår nya behandling till halva priset!

Vi erbjuder dig att testa Aroma touch med handmassage till halva priset vid första behandlingstillfället om du skriver ”50%” i fältet noteringar, när du gör bokningen.

(Ordinarie pris står på din bokningsbekräftelse)

Erbjudandet gäller till 30/4-21.

Mer om Frida

– Jag är en vägvisare som älskar att hjälpa människor att hitta sin sanna väg mot ett liv i balans och harmoni.

Jag har länge intresserat mig i kostens betydelse för att må bra. För mig har just det varit en ögonöppnare mot en helt annan medvetenhet, att kroppen faktiskt behöver balans mellan många olika element för att hålla sig frisk och stark.

Jag gör flera olika aktiviteter som hjälpt att balanserat mig. Exempel på det är yoga, meditation, kallbad, oljor, torrborstning, ridning, skogen och sömnens betydelse.

Något som jag lärt mig är att alla behöver lära känna sin kropp och sina styrkor och svagheter och jobba utifrån sina egna förutsättningar.

Jag kom i kontakt med de eteriska oljorna från dōTERRA på en Yoga Retreat i Mexico 2017. Under flera års tid har jag nu utbildad mig vidare i de olika användningsområdena som dessa fantastiska oljorna har. Numera föreläser jag och håller i utbildningar om oljorna.

På fritiden älskar jag att vara ute i naturen, i skogen känner jag mig som mest levande. Tycker om att plocka bär. Åker gärna skidor, både längd och slalom. Promenerar varje dag. Finns möjlighet till kallbad så är jag på! Jag åker till fjälls med familjen flera gånger per år och kör skoter och pimplar.

Jag är riktigt taggad över möjligheten att numera få ge den superhärliga behandlingen Aroma touch med handmassage även på Kroppsbalans. Jag hälsar dig riktigt varmt välkommen att boka in dig hos mig. Du gör det smidigt här

Aroma touch med handmassage

Det här är en lyxig behandling med ljuvliga dofter och den inleds med en skön handmassage. Behandlingen fortsätter med Aroma touch-massage, som är en lätt massageteknik där vi använder eteriska oljor från dōTERRA för att få kroppen i balans. Vi droppar eteriska oljor längs energibanor, ryggraden och fötterna, som sedan masseras ut på mjukt och skönt sätt.

Denna avslappnande behandling frigör stress på alla plan. Den stödjer kroppens alla inre system och skapar balans mellan det sympatiska och parasympatiska nervsystemet.

Behandlingen är enormt energigivande och vitaliserande för kropp, själ och sinne.

Behandlingen kan användas både i en läkningsprocess eller i förbyggande syfte.

De kraftfulla eteriska oljorna från dōTERRA ger en djup avslappning och stöttar kroppen i dess renings- och läkningsprocess på ett mjukt och skönt sätt.

Behandlingstid : 70 minuter
Pris 990 kr

Nytt i shoppen

Vi fullkomligt älskar dōTERRAs eteriska oljor som är av allra hösta kvalitet.

De doftar underbart och sprider hälsa i våra lokaler samtidigt som de bland annat har en antibakteriell och luftrenande effekt.

Nu kan du handla aroma-diffusers och vissa av de mest populära eteriska oljorna från dōTERRA i vår shop. Se vårt utbud i shoppen och priser här.

Vi tackar Alexander Majorov för tre fina år på Kroppsbalans

Alexander har gjort ett mycket bra jobb på Kroppsbalans, men har nu bestämt sig för att satsa vidare som ungdomstränare i konståkning.

Han kommer inte längre att erbjuda bokningsbara tider på Kroppsbalans, men hans målbild är att jobba extra hos oss under semestertider.

Övrigt i teamet
Nina håller på att rehabilitera sig efter en skada och räknat med att kunna erbjuda behandlingstider igen efter påsk.

Anna och Maria har däremot utökat sina arbetstider med flera tider och dagar.

Receptionens öppettider
Måndag – Lördag 11-15
Tisdag 14-18
Vi finns för dig
Vi är tacksamma över förmånen att få sprida hälsa genom våra behandlingar och ser fram emot att få rå om dig igen.
Boka din massagetid här
Vi önskar dig en fortsatt fin dag!

Hjärtliga hälsningar från hela teamet på Kroppsbalans.

 


 

Vad kan vara en bättre gåva än god hälsa och välmående?
Vårt tips: ge bort en upplevelse och överraska någon med ett presentkort från Kroppsbalans. Vi erbjuder behandlingar och produkter som är hälsobringande för både kropp och själ.
Receptionens / shoppens öppettider
Måndag – Lördag 11-15
Tisdag 14-18Extra öppet inför jul gör julklappshandel smidig
Måndag 21/12, Tisdag 22/12 och Onsdag 23/12  har vi vår reception bemannad från 09:00-19:00.Du vet väl att du också kan shoppa presentkort online?
Det gör du smidigt här
Vi finns här för dig och vi älskar att ge behandlingar och göra skillnad
Boka din massagetid här
Om vi nu inte hinner träffas innan jul så vill vi ta tillfället i akt att tacka så mycket för allt i år och önska dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Hjärtliga hälsningar från hela teamet på Kroppsbalans!


 

Gällande de nya restriktionerna🙌

Vi vill att du ska känna dig så trygg som möjligt när du besöker oss på Kroppsbalans. Om du önskar så bär vi munskydd under din behandling.

Vi håller som vanligt en extremt hög hygienstandard med att sprita av kontaktytor, byta handdukar mellan varje kund och använder oss av engångspapper.

Hos oss blir det inga stora folksamlingar då vi bara tar emot en kund åt gången per terapeut.

Använd handsprit i receptionen när du kommer in för att hjälpa till att stoppa smittspridningen.

Viktigt att du avbokar eller ombokar din tid om du känner minsta förkylningssymptom. Det har ni alla varit helt suveräna på så vi upplever inget problem med det här på Kroppsbalans. Självklart bokar du av din tid kostnadsfritt även samma dag om du börjar känna dig krasslig.

Vi fortsätter ge våra hälsobringande behandlingar som är stärkande för både den fysiska och mentala hälsan och det känns viktigt att få bidra med just det i dessa tider 🙌

Hurra, nu har vi öppet i shoppen även lördagar kl 11-15!

Vi har den stora glädjen att presentera Linnea Wennberg och Elle Johansson som är två unga, driftiga och sportiga tjejer som förstärker teamet i receptionen på lördagar.

De hjälper gärna till med att lösa in ditt friskvårdsbidrag. Du får med dig ett kvitto till din arbetsgivare samt ett värdebevis som är giltigt i ett år.

De finns till hands om du vill handla presentkort och produkter eller vill ha hjälp att boka tid eller har frågor om våra behandlingar.

Receptionens / shoppens öppettider
Måndag   12-15
Tisdag     14-18
Onsdag   12-15
Torsdag   11-15
Fredag    11-15
Lördag    11-15

Äntligen erbjuder vi Reiki healing på Kroppsbalans

Fleras av oss på Kroppsbalans har lång erfarenhet och många utbildningar inom Reiki healing. På grund av en ökad eterfrågan och en inre längtan efter att få ge just den fina helande energin som Reiki bär, så erbjuder vi numera Reiki healing 40 eller 70 minuter, som behandling hos Anna, Nina och Maria på Kroppsbalans.

Det är en underbar gåva av omtanke att ge bort i fars dag present, julklapp eller till någon du bryr dig extra mycket om.

Läs mer om behandlingen och boka  här

Är det läge att planera en föreläsning med Alex inför våren?

Alex Gudevik är en populär föreläsare på Kroppsbalans gällande ämnet helhetshälsa. Nu under hösten har han flera föreläsningar i både Kroppsbalans lokaler, men även på andra platser runt om i länet.

Vill ni ge era medarbetare hälsosam inspiration och ny kraft genom Alex föreläsningar – hör av er till oss för mer information.

Nu finns CryoDerm till försäljning hos oss! 
CryoDerm är ett liniment som ger snabbverkande, djup penetrerande kylterapi som lindrar långvarig smärta.
Vi använder även CryoDerm i våran behandlingar om du behöver lite extra lindring.

 

Nu kliver vi in i en riktig höstmånad när oktober knackar på dörren. Vi tänder lyktorna på bron och tycker det är riktigt mysigt att ge behandlingar även när regnat smattrar mot rutan.

Här kommer lite glada nyheter som vi gärna delar med oss av. Vi får förstärkning till teamet av Moa Johansson, som är en erfaren och certifierad massör från Göteborg. Hon kommer arbeta torsdagskvällar och söndagar på Kroppsbalans.

Moa Johansson sätter guldkant på din söndag

– Med min massage vill jag leverera resultat, reflektion och välbefinnande. Jag ger gärna kraftfulla behandlingar och jobbar med rörelseapparaten som helhet, besvär kontra orsak. Min ambition är att varje kund ska lämna Kroppsbalans med en fin känsla.

Om Moa: Jag har en gedigen hälsocoachutbildning i ryggen och har sedan 2016 arbetat som massör, personlig tränare samt gruppträningsinstruktör. Studerar idag till fysioterapeut vid Luleå Tekniska Universitet och tar min examen i Januari 2021.

Jag brinner för träning i alla dess former, men framförallt löpningen ligger mig varmt om hjärtat. Tankar energi och finner inre balans ute i naturen och tillsammans med familj och vänner. Älskar att upptäcka nya platser och laga god mat.

Hos mig kan ni boka in er på klassisk-, medicinsk- , idrotts-, triggerpunkts- och gravidmassage.

Boka din behandling här

Nina Olofson Medin ger shiatsu och gravidmassage i höstrummet

Nina har också börjat arbeta hos oss i veckan och ger utöver shiatsu, som är hennes specialitet, även gravidmassage och intuitiv massage samt skräddarsydd yogaträning.

Använd din friskvård hos oss!

Om du inte hinner använda upp årets friskvårdspeng innan årsskiftet kan du besöka oss under receptionens öppettetider och lösa in det och få med dig ett värdebevis som är giltigt i ytterligare ett år.

 


 

Hösten är här och det är åter mysigt att tända ljusen igen. Vi på Kroppsbalans älskar att göra skillnad och vi ser fram emot att få ta hand om dig med välgörande behandlingar. Jag tänkte ta tillfället i akt att ge lite information av vad som är på gång här på Kroppsbalans.

Stort tack!
Först av allt vill jag tacka er kunder för att ni varit fenomenala på att boka om era tider ifall ni känt er krassliga. Det gör att det blir tryggare för både kunder och personal på Kroppsbalans. Normalt har vi 24 timmars avbokningsregel men känner du dig krasslig är det självklart okej att boka av behandlingstiden även samma dag.

Nina Olofsson Medin – Kroppsbalans nya stjärna!
– Jag ger dig skön och avkopplande stund på bänken, där du kan släppa sinnet fritt undertiden jag tar hand om din kropp med närvaro, kärlek och kunskap. Jag önskar att du ska känna dig balanserad och i djup kontakt med dig själv och din kropp när du lämnar behandlingen.Äntligen kan vi erbjuda Shiatsu på Kroppsbalans!
Vi välkomnar vår nya terapeut Nina Olofsson Medin som ansluter till teamet och som är expert på shiatsu. Nina har en lång erfarenhet av denna behandling då hon tidigare arbetat med shiatsu i bland annat i Stockholm och Arctic Bath i Harads. Hon kommer arbeta på Kroppsbalans 2-3 dagar i veckan med start 29 september. Hos Nina kan ni även boka in er på intuitiv massage, vår gravidmassage mammaharmoni, klassisk massage och på privatträning i yoga.Erbjudande 50 % rabatt på första shiatsubehandlingen
Testa Kroppsbalans nya behandling Shiatsu till halva priset vid första behandlingstillfället. Erbjudandet gäller till sista november 2020 om du skriver ”50%”  i fältet  ”meddelande till Kroppsbalans” när du bokar din tid. Välj på behandlinstider 30, 50, 60 eller 75 minuter.Boka din behandling härVad är då shiatsu?
Shiatsu är en gammal japansk behandling som är en blandning av healing och akupressur. Det är en energibehandling som skapar en förändring i kroppen och sinnet genom arbete med kroppens meridianer och akupunkturpunkter.
Detta är en metod som lyfter upp och stärker kroppens naturliga förmåga att läka och balansera sig själv.
Behandlingen påverkar inte bara den fysiska kroppen, utan också personens andliga, psykologiska och emotionella kropp/tillstånd. Behandlingen upplevs oftast som mycket avslappnande. Till skillnad mot vanlig massage används inga oljor och du behåller kläderna på under behandlingen. Mjuka kläder som du kan röra dig fritt och slappna av i är att föredra.
Vi tackar Klara för denna tid
Klara Skula har arbetat hos oss i sex månader har varit en mycket uppskattad massör på Kroppsbalans. Klara har hemlängtan och kommer att flytta hem till Tjeckien igen. Hon arbetar sin sista dag hos oss måndag den 14 september. Vi tackar Klara för denna tid och hon är hjärtligt välkommen till Luleå och Kroppsbalans igen.
Jag är mycket stolt över Kroppsbalans team
Jag vill också passa på att tacka mina medarbetare Anna, Alex, Maria, Klara, Alexander och Frida. Ni är helt grymma och gör ett fantastisk arbete med innerlighet, kvalitet och omtanke. Det känns också väldigt inspirerande att Nina ansluter till vårt team.Arbeta med oss
För riktigt skickliga terapeuter finns det alltid plats. Känner du någon underbar massör som älskar att ge behandlingar tipsa oss gärna!
Hjärtligt välkomna till vårt paradis på Stationsgatan 46 i Luleå – en oas att landa i och hämta ny energi.