Sköna söndag med massage hos Moa Johansson

Den 1 oktober börjar Moa på Kroppsbalans. Hon arbetar alla söndagar i höst och även vissa torsdagkvällar. Moa är en erfaren och certifierad massör som kommer från Göteborg. Hon läser dessutom till fysioterapeut och tar sin examen i januari 2021.

 

Hejsan!

Hösten är här och det är åter mysigt att tända ljusen igen. Vi på Kroppsbalans älskar att göra skillnad och vi ser fram emot att få ta hand om dig med välgörande behandlingar. Jag tänkte ta tillfället i akt att ge lite information av vad som är på gång här på Kroppsbalans.

Stort tack!
Först av allt vill jag tacka er kunder för att ni varit fenomenala på att boka om era tider ifall ni känt er krassliga. Det gör att det blir tryggare för både kunder och personal på Kroppsbalans. Normalt har vi 24 timmars avbokningsregel men känner du dig krasslig är det självklart okej att boka av behandlingstiden även samma dag.

Nina Olofsson Medin – Kroppsbalans nya stjärna!
– Jag ger dig skön och avkopplande stund på bänken, där du kan släppa sinnet fritt undertiden jag tar hand om din kropp med närvaro, kärlek och kunskap. Jag önskar att du ska känna dig balanserad och i djup kontakt med dig själv och din kropp när du lämnar behandlingen.Äntligen kan vi erbjuda Shiatsu på Kroppsbalans!
Vi välkomnar vår nya terapeut Nina Olofsson Medin som ansluter till teamet och som är expert på shiatsu. Nina har en lång erfarenhet av denna behandling då hon tidigare arbetat med shiatsu i bland annat i Stockholm och Arctic Bath i Harads. Hon kommer arbeta på Kroppsbalans 2-3 dagar i veckan med start 29 september. Hos Nina kan ni även boka in er på intuitiv massage, vår gravidmassage mammaharmoni och på privatträning i yoga.Erbjudande 50 % rabatt på första shiatsubehandlingen
Testa Kroppsbalans nya behandling Shiatsu till halva priset vid första behandlingstillfället. Erbjudandet gäller till sista november 2020 om du skriver ”50%”  i fältet  ”meddelande till Kroppsbalans” när du bokar din tid. Välj på behandlinstider 30, 50, 60 eller 75 minuter.

Boka din behandling här

Vad är då shiatsu?
Shiatsu är en gammal japansk behandling som är en blandning av healing och akupressur. Det är en energibehandling som skapar en förändring i kroppen och sinnet genom arbete med kroppens meridianer och akupunkturpunkter.
Detta är en metod som lyfter upp och stärker kroppens naturliga förmåga att läka och balansera sig själv.
Behandlingen påverkar inte bara den fysiska kroppen, utan också personens andliga, psykologiska och emotionella kropp/tillstånd. Behandlingen upplevs oftast som mycket avslappnande. Till skillnad mot vanlig massage används inga oljor och du behåller kläderna på under behandlingen. Mjuka kläder som du kan röra dig fritt och slappna av i är att föredra.
Vi tackar Klara för denna tid
Klara Skula har arbetat hos oss i sex månader har varit en mycket uppskattad massör på Kroppsbalans. Klara har hemlängtan och kommer att flytta hem till Tjeckien igen. Hon arbetar sin sista dag hos oss måndag den 14 september. Vi tackar Klara för denna tid och hon är hjärtligt välkommen till Luleå och Kroppsbalans igen.

Jag är mycket stolt över Kroppsbalans team
Jag vill också passa på att tacka mina medarbetare Anna, Alex, Maria, Klara, Alexander och Frida. Ni är helt grymma och gör ett fantastisk arbete med innerlighet, kvalitet och omtanke. Det känns också väldigt inspirerande att Nina ansluter till vårt team.Arbeta med oss
För riktigt skickliga terapeuter finns det alltid plats. Känner du någon underbar massör som älskar att ge behandlingar tipsa oss gärna!
Hjärtligt välkomna till vårt paradis på Stationsgatan 46 i Luleå – en oas att landa i och hämta ny energi.