G√§llande de nya restriktionernaūüôĆ

Vi vill att du ska känna dig så trygg som möjligt när du besöker oss på Kroppsbalans. Om du önskar så bär vi munskydd under din behandling.

Vi håller som vanligt en extremt hög hygienstandard med att sprita av kontaktytor, byta handdukar mellan varje kund och använder oss av engångspapper.

Hos oss blir det inga stora folksamlingar då vi bara tar emot en kund åt gången per terapeut.

Använd handsprit i receptionen när du kommer in för att hjälpa till att stoppa smittspridningen.

Viktigt att du avbokar eller ombokar din tid om du känner minsta förkylningssymptom. Det har ni alla varit helt suveräna på så vi upplever inget problem med det här på Kroppsbalans. Självklart bokar du av din tid kostnadsfritt även samma dag om du börjar känna dig krasslig.

Vi forts√§tter ge v√•ra h√§lsobringande behandlingar som √§r st√§rkande f√∂r b√•de den fysiska och mentala h√§lsan och det k√§nns viktigt att f√• bidra med just det i dessa tider ūüôĆ

Hurra, nu har vi öppet i shoppen även lördagar kl 11-15!

Vi har den stora glädjen att presentera Linnea Wennberg och Elle Johansson som är två unga, driftiga och sportiga tjejer som förstärker teamet i receptionen på lördagar.

De hjälper gärna till med att lösa in ditt friskvårdsbidrag. Du får med dig ett kvitto till din arbetsgivare samt ett värdebevis som är giltigt i ett år.

De finns till hands om du vill handla presentkort och produkter eller vill ha hjälp att boka tid eller har frågor om våra behandlingar.

Receptionens / shoppens öppettider
Måndag   12-15
Tisdag     14-18
Onsdag   12-15
Torsdag   11-15
Fredag    11-15
Lördag    11-15

√Ąntligen erbjuder vi¬†Reiki healing p√• Kroppsbalans

Fleras av oss på Kroppsbalans har lång erfarenhet och många utbildningar inom Reiki healing. På grund av en ökad eterfrågan och en inre längtan efter att få ge just den fina helande energin som Reiki bär, så erbjuder vi numera Reiki healing 40 eller 70 minuter, som behandling hos Anna, Nina och Maria på Kroppsbalans.

Det är en underbar gåva av omtanke att ge bort i fars dag present, julklapp eller till någon du bryr dig extra mycket om.

Läs mer om behandlingen och boka  här

√Ąr det¬†l√§ge att planera en¬†f√∂rel√§sning med Alex¬†inf√∂r v√•ren?

Alex Gudevik är en populär föreläsare på Kroppsbalans gällande ämnet helhetshälsa. Nu under hösten har han flera föreläsningar i både Kroppsbalans lokaler, men även på andra platser runt om i länet.

Vill ni ge era medarbetare hälsosam inspiration och ny kraft genom Alex föreläsningar Рhör av er till oss för mer information.

Nu finns CryoDerm till försäljning hos oss! 
CryoDerm är ett liniment som ger snabbverkande, djup penetrerande kylterapi som lindrar långvarig smärta.
Vi använder även CryoDerm i våran behandlingar om du behöver lite extra lindring.

 

Nu kliver vi in i en riktig höstmånad när oktober knackar på dörren. Vi tänder lyktorna på bron och tycker det är riktigt mysigt att ge behandlingar även när regnat smattrar mot rutan.

Här kommer lite glada nyheter som vi gärna delar med oss av. Vi får förstärkning till teamet av Moa Johansson, som är en erfaren och certifierad massör från Göteborg. Hon kommer arbeta torsdagskvällar och söndagar på Kroppsbalans.

Moa Johansson sätter guldkant på din söndag

‚Äď Med min massage vill jag leverera resultat, reflektion och v√§lbefinnande. Jag ger g√§rna kraftfulla behandlingar och jobbar med r√∂relseapparaten som helhet, besv√§r kontra orsak. Min ambition √§r att varje kund ska l√§mna Kroppsbalans med en fin k√§nsla.

Om Moa: Jag har en gedigen hälsocoachutbildning i ryggen och har sedan 2016 arbetat som massör, personlig tränare samt gruppträningsinstruktör. Studerar idag till fysioterapeut vid Luleå Tekniska Universitet och tar min examen i Januari 2021.

Jag brinner f√∂r tr√§ning i alla dess former, men framf√∂rallt l√∂pningen ligger mig varmt om hj√§rtat. Tankar energi och finner inre balans ute i naturen och tillsammans med familj och v√§nner. √Ąlskar att uppt√§cka nya platser och laga god mat.

Hos mig kan ni boka in er på klassisk-, medicinsk- , idrotts-, triggerpunkts- och gravidmassage.

Boka din behandling här

Nina Olofson Medin ger shiatsu och gravidmassage i höstrummet

Nina har också börjat arbeta hos oss i veckan och ger utöver shiatsu, som är hennes specialitet, även gravidmassage och intuitiv massage samt skräddarsydd yogaträning.

Använd din friskvård hos oss!

Om du inte hinner använda upp årets friskvårdspeng innan årsskiftet kan du besöka oss under receptionens öppettetider och lösa in det och få med dig ett värdebevis som är giltigt i ytterligare ett år.

 


 

Hösten är här och det är åter mysigt att tända ljusen igen. Vi på Kroppsbalans älskar att göra skillnad och vi ser fram emot att få ta hand om dig med välgörande behandlingar. Jag tänkte ta tillfället i akt att ge lite information av vad som är på gång här på Kroppsbalans.

Stort tack!
Först av allt vill jag tacka er kunder för att ni varit fenomenala på att boka om era tider ifall ni känt er krassliga. Det gör att det blir tryggare för både kunder och personal på Kroppsbalans. Normalt har vi 24 timmars avbokningsregel men känner du dig krasslig är det självklart okej att boka av behandlingstiden även samma dag.

Nina Olofsson¬†Medin –¬†Kroppsbalans nya stj√§rna!
– Jag ger dig sk√∂n och avkopplande stund¬†p√• b√§nken, d√§r du kan sl√§ppa sinnet fritt undertiden¬†jag tar hand om din kropp med n√§rvaro, k√§rlek och kunskap. Jag √∂nskar att du ska k√§nna dig balanserad och i djup kontakt med dig sj√§lv och din kropp n√§r du l√§mnar behandlingen.√Ąntligen kan vi erbjuda¬†Shiatsu p√• Kroppsbalans!
Vi välkomnar vår nya terapeut Nina Olofsson Medin som ansluter till teamet och som är expert på shiatsu. Nina har en lång erfarenhet av denna behandling då hon tidigare arbetat med shiatsu i bland annat i Stockholm och Arctic Bath i Harads. Hon kommer arbeta på Kroppsbalans 2-3 dagar i veckan med start 29 september. Hos Nina kan ni även boka in er på intuitiv massage, vår gravidmassage mammaharmoni, klassisk massage och på privatträning i yoga.Erbjudande 50 % rabatt på första shiatsubehandlingen
Testa Kroppsbalans nya behandling Shiatsu till halva priset vid f√∂rsta behandlingstillf√§llet. Erbjudandet g√§ller till sista november 2020 om du skriver ‚ÄĚ50%‚ÄĚ ¬†i f√§ltet ¬†”meddelande till Kroppsbalans”¬†n√§r du bokar din tid. V√§lj p√• behandlinstider 30, 50, 60 eller 75 minuter.Boka din behandling h√§rVad √§r d√• shiatsu?
Shiatsu är en gammal japansk behandling som är en blandning av healing och akupressur. Det är en energibehandling som skapar en förändring i kroppen och sinnet genom arbete med kroppens meridianer och akupunkturpunkter.
Detta är en metod som lyfter upp och stärker kroppens naturliga förmåga att läka och balansera sig själv.
Behandlingen påverkar inte bara den fysiska kroppen, utan också personens andliga, psykologiska och emotionella kropp/tillstånd. Behandlingen upplevs oftast som mycket avslappnande. Till skillnad mot vanlig massage används inga oljor och du behåller kläderna på under behandlingen. Mjuka kläder som du kan röra dig fritt och slappna av i är att föredra.
Vi tackar Klara för denna tid
Klara Skula har arbetat hos oss i sex månader har varit en mycket uppskattad massör på Kroppsbalans. Klara har hemlängtan och kommer att flytta hem till Tjeckien igen. Hon arbetar sin sista dag hos oss måndag den 14 september. Vi tackar Klara för denna tid och hon är hjärtligt välkommen till Luleå och Kroppsbalans igen.
Jag är mycket stolt över Kroppsbalans team
Jag vill också passa på att tacka mina medarbetare Anna, Alex, Maria, Klara, Alexander och Frida. Ni är helt grymma och gör ett fantastisk arbete med innerlighet, kvalitet och omtanke. Det känns också väldigt inspirerande att Nina ansluter till vårt team.Arbeta med oss
För riktigt skickliga terapeuter finns det alltid plats. Känner du någon underbar massör som älskar att ge behandlingar tipsa oss gärna!
Hjärtligt välkomna till vårt paradis på Stationsgatan 46 i Luleå Рen oas att landa i och hämta ny energi.