Vi på Kroppsbalans ger behandlingar i den vita sekelskiftesvillan på Stationsgatan 46 i centrala Luleå. Lokalerna är ljusa och harmoniska med en må-bra-känsla ända in i väggarna. Vi erbjuder framförallt massage i olika former, anpassade till att hjälpa allt från gravida, eller personer som tränar och tävlar på elitnivå, till dem som har spända kontorsaxlar. Andra populära behandlingar och tjänster är personlig träning, kostrådgivning, kraniosakral terapi, inspirerande föreläsningar och coachande samtal.

Anneli Selberg är ägare och grundare av företaget som startades år 2000 i Göteborg och har funnits i Luleå sedan 2008. Hon älskar möten med människor och framförallt möjligheten att få bidra med sina massagebehandlingar. Från början drev hon företaget själv, men för att möta ett växande behov och för att bredda utbudet av behandlingar har nu Kroppsbalans utökats med flera skickliga terapeuter med olika specialistområden.

Annelis lever nu sin dröm i att var en del av ett komplett friskvårdsteam som innefattar en bered kompetens, glädje och kunskap där vi alla bidrar till människors hållbara hälsa och välbefinnande – allt under samma tak.

  • Anna Gudevik: Massageterapeut och yogalärare. Anna ger härlig massage och håller i yogagrupper både i Kroppsbalans lokaler och ute på företag.
  • Alex Gudevik: Är grunden idrottsläkare från Ukraina. Alex helhetsbehandling är till för dig som vill ha en ordentlig genomgång om din hälsa. Han ger också massage, kraniosakral terapi och personlig träning.
  • Alexander Majorov: Är i grunden legitimerad fysioterapeut ( sjukgymnast) och massör. Alexander ger massage och personlig träning både i Kroppsbalans lokaler och även ute på företag. Han är också aktiv elitidrottsman inom koståkning.