”Anneli bemöter en alltid på ett varmt, personligt och professionellt sätt. Hon är inkännande och full av energi och ger alltid kloka råd. Efter en behandling hos Anneli känner jag mig alltid 100% nöjd. Dessutom är hon en driven entreprenör vilket jag verkligen uppskattar. Rekommenderas varmt!”

Karin Sjöö Åkeblom, Luleå

”Fantastisk triggerpunkts behandling av Alexander! Första, men absolut inte sista gången, kan varmt rekommenderas!”

Linda Hagbo, Luleå

 

”Jag kan verkligen rekommendera Kroppsbalans – har idag fått en mycket bra, djupgående muskelmassage av Alexander Majorov. Har haft väldigt ont i benet/foten under längre tid och bara efter en behandling känns det så mycket bättre. Proffsig personal och en varm & välkomnande stämning!”

Sofie Pexer, Luleå

 

”Testat både vanlig massage och en av deras signaturbehandlingar Storforsen med fotbad, skrubb, fotmassage och helkroppsmassage. Till detta får man smaka naturliga godsaker från vår natur. En äkta, genuin och naturlig upplevelse med lokal förankring. Fina behandlingsrum också. Anneli är en mycket duktig massör! Rekommenderas starkt!”

Karin Åberg, Södra Sunderbyn

 

”Har testat signaturbehandlingen Harads hos Anna Gudevik. Har aldrig känt mig så ompysslad i hela mitt liv! Det var gudomligt!”

Birgitta Pettersson, Kalix

 

”Anna är en superduktiga massör! Jag har varit hos hennes flera gånger och är otroligt nöjd. Vi har alltid en ordentligt kraftfull massage som går på djupet där mina muskler är som mest spända. Höfter, nacke och ländrygg får sig en ordentlig genomkörare. Kan varmt rekommendera Anna”
Ulrika Karlsson, Luleå

 

”Ni är toppen, all tid hos er är väl investerad tid för både kropp och själ”
Annika Klefsjö, Luleå

 

” Lyckliga Luleåbor som har Anna där som massageterapeut”
Gunilla Stenberg, Älvsbyn

 

”Alex har verkligen höjt min livskvalité ”
Britt Thurfjell

 

”Jag skadade min vänstra armbåge svårt i maj. Bar gips i drygt tre veckor och fick mycket besvärligt i nacken och axeln. Tack vare Alex helhetsbehandling kan jag arbeta all min procent igen”
Anna- Christin Nedlund

 

”Väl värt att besöka Alex för hans behandlande händer, konkreta råd och kloka frågeställningar som hjälper dig att hitta svar inom dig själv”
Marina Selberg, Luleå

 

”Alex Helhetsbehandling har räddat mitt liv! Tack vare hans behandlingar och rehabtips, som jag verkligen följde  känner jag mig nu helt återställd. Innan Alex behandlingar har jag besvärats mycket av ihållande värk efter en skada.
Åsa Labba, Jokkmokk

 

”Kan varmt rekommendera Alex fantastiska kunskaper och behandlingar”
Linda Larsson

 

”Två timmars Hawaiimassage är den allra bästa investeringen jag kan göra för mig själv. Kroppsbalans är ett fantastiskt inslag i mitt liv!”
Karin Kårström, Luleå

 

”Suverän massage oavsett om du har värk, är stressad eller ”bara” vill koppla av en stund. Behandlingen sker i en vacker och avkopplande miljö där Anneli alltid bemöter dig på ett väldigt fint och personligt sätt.”
Lars Palo, Luleå

 

”Under 6-7 år har jag varje månad prioriterat massage hos Anneli. Skönt att bli av med låsningar och spända muskler i en vacker miljö av en kompetent och supertrevlig massör. Anneli är även min inspiratör.”
Anna Degerman, Luleå

 

”Med Alex behandlingar och övningsprogram har min rygg och nacke blivit betydligt bättre. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom!”
Theres Wiklund

 

”Jag går regelbundet på behandling hos Anneli och det hjälper mig att hålla kroppen och sinnet i balans. Efter varje behandling får jag ny energi.”
Pär ”Perry” Eriksson, Luleå

 

”Många frisörer får lämna sitt jobb alldeles för tidigt då deras kroppar inte riktigt orkar med. Jag har lämnat över min kropp till Anneli, ja jag ämnar förbli vid min läst.”
Mió Evanne, Luleå

 

”Den ryggmassage jag regelbundet får hos Anneli är magiskt skön och effektiv. Den har hjälpt mig så mycket! Som frisör står jag hela dagarna med armarna utsträckta. Det gör musklerna stela och onda. Men just för att massage är så professionellt utförd så känns kroppen mjuk. Att atmosfären på Kroppsbalans är härlig och att Anneli alltid är glad och positiv gör att man längtar efter detta besök. Min favoritpresent att ge bort till mina nära är ett presentkort på Kroppsbalans. Det uppskattas alltid.”
Åsa Friberg, Luleå

 

”När jag kommer till Anneli har jag spänningar i kroppens muskler, ibland mindre tydliga för mig själv. När jag går därifrån är kroppen och knoppen mer i harmoni, mindre spänd och jag har mer energi!”
Ulrika, Luleå

 

”Anneli är en av de modigaste människor jag har träffat. Hon strävar alltid efter att leva som hon lär, och hennes professionalism är hög i allt hon företar sig. Hon är också imponerande klarseende. När hon säger något gäller det att spetsa öronen – för hon säger något klokt.”
Anna-Sofia Giese Vesterlund, Luleå

 

”Massagen för mig är en viktig del av min vardag. Det är vad jag behöver då jag tränar varje vecka. Massagen hos Anneli får mig att känna mig som en helt ny människa då den tar bort stress och spänningar i kroppen.”
André Müller, Luleå

 

”Jag kör 70 mil för att få massage av Anneli. Det säger väl allt? Hon hittar var det behövs att masseras.”
Bodil Darnemo, Storuman

 

”I en avslappnande miljö och med hög kompetens får jag på Kroppsbalans möjlighet att återställa en stressad kropp i balans och samtidigt tid till avslappning och reflektion.”
Stefan Bergdahl, Luleå

 

”Har varit hos en del massörer innan jag började gå hos Anneli. Nu har jag gått hos henne i några år och jag kan inte tänka mig att gå till någon annan”
Jenny Holm, Luleå

 

”Anneli är bästa massören i stan! ”
Anki Hjerpe, Luleå

 

”Alex är enormt duktig på att snabbt hitta vart grundproblemet sitter och med enkla medel förbättra situationen för sin kund. Rekommenderas!”
Ann Jasmin

 

”Går på Alex Helhetsbehandling. Han behandlar mig med massage och kraniosakral behandling. Förut var jag mycket spänd i axlar och nacke vilket resulterade i huvudvärk mest varje dag. Om jag inte går på behandling eller det blir för länge mellan gångerna så blir jag mycket yr i huvudet, får en konstig trötthet och ont i huvudet. Nu går jag på behandling 1 ggr/ månaden vilket har inneburit att jag väldigt sällan har huvudvärk och slipper bli så otroligt spänd i axlar och nacke.”
Carina

 

”Under en följd av år ( sen 2011?!?) har undertecknad gått hos Alex Gudevik på behandling. Jag- född 1951- då en överviktig ,stressad 3-barnsmamma och lågstadielärare ( numera pensionär) en som ständigt ville ligga steget FÖRE familj-elever, för att OM nåt händer , hur/vad gör jag då??? ständigt redo att ta hand om ALLA förutom MEJ SJÄLV. Men till sist sa kroppen ifrån – gastric by pass opererad febr 2010, gick ner 25 kilo på ett år sen stopp- trots att jag behövde ner 25 kilo till, min diabetes kom tillbaka, migrän dålig rygg, nacke, axlar, jag var helt enkelt i dåligt skick. Jag fick tips från en vän om Alex och hans behandlingar .Efter 1:a behandlingen-massage, upplevde jag att för första gången gjort något för människan INGER. Sedan dess har jag varit en trogen patient hos honom. Han fixar ”allt”, behandlar HELA människan, inte bara där man har ONT- med massage, coachning vad gäller rätt näring, ev. tillskott som jag behöver ( Gbp -op. har ständig näringsbrist och hade jag mött Alex FÖRE op. så hade jag inte gjort nån op.) Vi har haft många ”livs-samtal” man kan säja att han är min ”livsstil-coach”. Nu har jag bra koll på min mat och näringstillskott m.m. Jag har gått ner 25 kilo till- så totalt en viktminskning på 50 kilo. Motionerar numera dagligen – promenader. Jag har också gått yogakurs hos honom – för att minska stress…lärt mig avslappning. Jag kan numera ”slappna bort” ett migränanfall …. jag känner mig väldigt trygg med hans behandlingar. Två av mina söner går också hos honom – massage, för nacke axlar rygg , tungt arbete – coachning . Livsdiskussioner.. Jag kan varmt rekommendera honom.”
Inger Öberg

 

”Alex Helhetsbehandling har fått mig att förstå att vi inte är passiva offer för program och värderingar vi fått från omgivningen såsom föräldrar, släktingar och samhället i stort och som har blivit förkroppsligade som sanningar. Kroppen vill vara i harmoni och jag förstår nu att jag och alla andra har makten att bestämma över hur det egna livet ska upplevas. Att inte gå igång utifrån vanemässiga programmeringar utan att själv ta makten och bestämma över sina reaktioner är en process som tar tid. Men att ha fått bli medveten om mina beteenden har gett värdefulla insikter och varit varit starten till förändring!”
Nina

 

”I sommar har jag varit i Norrbotten 14 veckor och fått Alex Helhetsbehandling 11 gånger. Jag tror inte att någon går till så många behandlingar om man inte är nöjd med resultatet. Jag har besvär med en fot och min rygg, Det är inte så konstigt , eftersom jag är 72 år, men efter varje besök hos Alex så känner jag mig väldigt nöjd med behandlingen. Kort sagt, jag kan verkligen varmt rekommendera Alex Gudevik.”
Brita Björk Andersson

 

”Kroppsbalans är ett fantastiskt inslag i mitt liv! Går på massage hos Anneli. Rekommenderas varmt!”
Karin Kårström, Luleå