Alex arbetar med funktionell medicin och hans helhetsbehandling stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga.

Alex helhetsbehandling är en riktig upplevelse. Han har en mycket stor och unik kompetens och kan verkligen hjälpa dig när du kört fast eller när du dras med ihållande besvärande värk. Du blir tryggt behandlad och får verktygen som just du behöver för att kunna ta ett helhetsomtag om både din fysiska och psykiska hälsa. Du kommer lättare att kunna släppa på värk och spänningar du burit på länge och sedan hitta tillbaka till din balans, inre styrka och glädje igen.

I grunden har Alex läkarexamen i Ukraina och han har bland annat arbetat som idrottsläkare för flera stora idrottslag i Moskva. Alex är även utbildad kraniosakral terapeut, massageterapeut, akupunktör och kan ge laserbehandlingar. Om du dras med besvärliga låsningar i kroppen kan han även justera upp dessa.

Alex arbetar även med enkel muskeltestning få fram vilka eventuella näringsbehov du har och om det är några speciella näringsämnen du inte tål. Utifrån testerna kan han sedan ge dig råd om vad just du behöver fylla på med, eller undvika, för att stötta kroppen till självläkning på bästa sätt.

Med sin breda kunskap och 30 års erfarenhet att med funktionell medicin hjälpa människor har Alex arbetat fram ett koncept i hur han behandlar människor för att de ska bli friskare och hitta sin naturliga balans och hälsa. Första besöket tipsar vi dig om att du bokar in dig på en 90 minuters behandling.  Välkommen på Alex helhetsbehandling – en ny resa börjar.

” Alex Helhetsbehandling har räddat mitt liv! Tack vare hans behandlingar och rehabtips, som jag verkligen följde känner jag mig nu helt återställd. Innan Alex behandlingar har jag besvärats mycket av ihållande värk efter en skada.”  Åsa Labba, Jokkmokk

50 min behandling 890 kr
60 min. behandling 990 kr
75 min. behandling 1290 kr
90 min. behandling 1490 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort