En lugn, mjuk och skön behandling som stärker kroppens naturliga reningssystem.

Vad är lymfmassage? Det är en behandlingsmetod där vi jobbar med din andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen.

Trögt lymfsystem, ödem och stockningar orsakas bland annat av stress, operationer, borttagning av lymfkörtlar i samband med cancerbehandling, gamla skador (ärrvävnad), inaktivitet, hormonella obalanser, kost eller mediciner som kroppen inte hinner rensa ut. I dessa fall kan verkligen lymfmassage göra stor skillnad för dig.

Behandlingen gör att du slappnar av och flödet i hela kroppen blir bättre. För en del problemområden används ibland även djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnad.

När ska du gå på lymfmassage? Lymfmassage är en behandlingstyp som passar alla, men speciellt du som har någon typ ödem, primärt eller sekundärt efter tex operation, lipödem, fibromyalgi, restless-legs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller har en allmän känsla av att vara svullen.

Hur lång tid? Det kan vara bra att boka en 90 eller 120 minuters behandling vid första tillfället.

60 min. behandling 990 kr
90 min. behandling 1390 kr
120 min. behandling 1690 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort