En behandling med fokus att hitta grundorsaken till det som stör i kroppen och stimulerar naturlig självläkning

En osteopat gör en noggrann undersökning för att hitta orsaken till dina besvär och i den här behandlingen använder Martina beröring, fysisk manipulation, stretchning och massage för öka rörligheten i lederna, lindra spänningar i musklerna, förbättra blod- och nervtillförseln till vävnaden och hjälpa till med att stärka kroppens egna läkningsförmåga.

Osteopatins breda tillämpning och mjuka metoder passar såväl barn som vuxna och äldre. Osteopater är tränade att behandla personer med olika typer av besvär. Det kan vara akuta besvär eller långvarig smärta orsakad av stress och överbelastning.

Inom osteopatin finns det många olika behandlingstekniker där vissa är mer fysiska och dynamiska medan andra är mjukare och subtilare. Behandlingen anpassas alltid efter varje person och brukar upplevas som avslappnande och behaglig. Din osteopat ser till hela människan och inte bara till de symptom du söker för.

Osteopati kan vara användbart för att behandla problem som:

  • Ländryggs, nacke och axel värk
  • Idrottsskador, ischias och huvudvärk
  • Magvärk som beror på stress
  • Mensvärk

Martina kan även ge råd om din hållning och träning i strävan efter återhämtning, för att främja din hälsa och förhindra att symtom återkommer. Behandlingarna är självklart avdragsgilla som friskvård.

30 min. behandling -Uppföljning 750 kr

50 min. behandling – Första besöket/ Uppföljning 990 kr

60 min. behandling – Första besöket 1120 kr

Bokning:

Boka tidBOKA TID PresentkortKÖP PRESENTKORT