Med varma stenar för djup avslappning

Denna ljuvliga behandling börjar med en mjuk och skön helkroppsmassage på cirka 70 minuter då du masseras med varma lavastenar och varma händer. Du får ligga på en skönt uppvärmd massagebänk och behandlingen görs med havtornsolja, som är mycket näringsriktig för huden. Behandlingen avrundas med smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter med blåbärsglögg, kanderad kvanne och kvannetinktur.

Effekter i kroppen: En lyxig behandling som ger djup avslappning, vila och återhämtning. Passar dig som har problem med led- eller muskelvärk då värmen tränger djupt in i kroppen och ger på ett behagligt sätt smärtlindring. Passar extra bra för frusna personer och gärna vintertid då behandlingen ger mycket värme.

Läkeväxternas effekt

 

Fjällkvanne: Kvannen med ursprung från fjäll i norr är en av de bästa och historiskt mest använda läkeväxter i Europa. Den säker blodtrycket och verkar inflammationshämmande, desinficerande, kramplösande och vattendrivande. Den stärker mag-, lever-, och tarmfunktion, blodomlopp och kan användas som liniment vid nervsjukdomar och reumatism.

Blåbärsglögg: Är mustig och god och innehåller många nyttiga vitaminer och antioxidanter.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 875 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort