Vår mest kraftfulla behandling för dig med muskel- & ledvärk

Denna resultatinriktade massageupplevelse hjälper till att sätta igång kroppens naturliga självläkande förmåga för att bli av med värk och besvär i kroppen.

Behandlingen börjar med en helkroppsmassage på cirka 90 minuter där du får en djup och kraftfull massage som hjälper till att lösa upp spännings- och problemområden i kroppen. Massören känner av var spänningarna sitter fast och med effektiva massagetekniker som exempelvis triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar mjukas muskulaturen upp för att få igång cirkulationen, återhämtningen och energiflödet i kroppen igen. Du masseras med havtornsolja som är bra för huden och för värkande muskler och leder.

Effekter i kroppen: Kroppens naturliga självläkande förmåga sätts igång på ett effektivt sätt då behandlingen gör att både muskulatur och det centrala nervsystemet slappnar av. Du kan känna dig trött och mör, därför rekommenderar vi vila efteråt, för att återhämtningen ska bli så bra som möjligt.

Efter massagen får du under cirka 30 minuter avnjuta smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter, för att i lugn och ro landa i det som händer i kroppen. Du blir serverad nyponshot, svartvinbärsglögg, tallbarksbröd med enbärssmör och lingonrem. Om du vill får du hälsocoaching och rådgivning om hur du på egen hand ska ta hand om din hälsa på bästa sätt.

Effekter av läkeväxter

 

Nypon: Är kända för att lindra ledvärk och artros genom sin antiinflammatoriska och smärtstillande verkan. Nypon minskar både det onda kolesterolet och blodtrycket. Som en extra bonus så får du i dig rejält med vitaminer, mineraler och antioxidanter av de nyttiga bären.

Svarta vinbär: Är en nästan en oslagbar C-vitaminkälla. En deciliter svarta vinbär ger nästan det tredubbla dagsbehovet. Bären innehåller också samma typer av antioxidanter som blåbär. De skyddar mot cancer och hjärtsjukdom samt är bra för ögonen och hjärnan. Studier har visat på att de svarta vinbären skärper koncentrationsförmågan, minskar stress och förbättrar humöret. Forskarna tror att regelbundet intag av svarta vinbär kan hjälpa till att förebygga Parkinson och andra neurologiska sjukdomar.

Enbär: Har traditionellt använts för att stimulera aptiten, förbättra matsmältningen och för att verka urindrivande och utrensande. Enbär är naturligt antiseptiskt och kan användas för att motverka och lindra vid infektioner i urinvägarna. Det är även vanligt att man använder enbär i preparat som lindrar vid hosta och slembildning.

Lingon: Är en kraftfull antioxidant och har också en inflammationsdämpande effekt, är bra mot urinvägsproblem och kan även hjälpa till med viktminskning.

Total behandlingstid 120 minuter • 2 325 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort