En klassiker för kropp och själ

Njut av den världsberömda svenska klassikern – en djupgående helkroppsmassage på 70 minuter som löser upp spänningar i hela kroppen och ger behaglig avslappning.

Efter massagen får du avnjuta smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter som björksticks med talldip hälso-te, rallarrosbubbel och hjortronremmar.

Vi masserar med havtornsolja som både doftar gott och har en cellförnyande och antiinflammatorisk verkan. Den är intensivt hudvårdande och ger ny energi till torr och trött hud.

Effekten av behandlingen: En välgörande massage för både kropp och själ som ger avslappning, återhämtning, förbättrar cirkulationen och gör att man känner sig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Läkeväxternas effekt

Te på kamomill, ljung och kvanne: Är ett gott, värmande och lugnande te.

Rallarros: Även kallad mjölkört. Ur denna läkeväxt gör vi vårt hälsobubbel, som både är nyttig och god då den stimulerar vår enzymproduktion i både mage och bukspottskörteln.

Hjortronremmar: Lyxa till det med att njuta av små bitar av bärläder, som är långsamt torkad hjortronpuré – skogens guld! Förutom att fylla gommen med den ljuva smaken så hjälper det nyttiga C-vitaminrika bäret till att stärka immunförsvaret och minska trötthet.

Björklöv: Löven är urindrivande samt stimulerar njurarna och är virus-och inflammationshämmande. Det är också stimulerande för utsöndringen av slaggprodukter i bindväven. Därför ingår björk ofta i detox och i olja för celluliter.

Tallskott: Tallen är bakteriedödande och förebygger både förkylningar och urinvägsinfektioner. Den har en hög C-vitaminhalt och främjar cirkulationen i kroppen.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 625 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort