För att pigga upp dina trötta fötter och underben

En avslappnande behandling där vi fokuserar på dina trötta fötter och underben. Du får låna en morgonrock och sedan börjar behandlingen med ett välgörande fotbad, följt av en fotskrubb gjord på färska björkblad. Avslutningsvis får du en rejäl fot- och underbensmassage som får dina fötter att känna sig som nya.

Under tiden vi pysslar om din fötter får du avnjuta våra goda och hälsobringande smakupplevelser som består av chaga /sprängticka, mynta- och svartvinbärste, skvattramkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och torkade odon.

Effekter i kroppen: Fotskrubben ger förbättrad cirkulation och mjukar upp dina fötter. Massagen med björkoljan piggar upp trötta svullna fötter och har även en utrensande effekt.

Effekter av läkeväxter

 

Chaga: Är det Kinesiska ordet för sprängticka och omnämns i kinesisk medicin ” som kungen av svampar ” Dricks som te för att stärka immunförsvaret och har 300 gånger mer antioxidanter än andra bär omkring oss. Changan är bra att använda vid autoimmuna sjukdomar. Den är också en kraftfull adaptogen som hjälper kroppen att anpassa sig till både inre och yttre påfrestningar.

Mynta – och svartvinbärste: Svartvinbärsblad används för lindring till reumatiska besvär och gikt. Läkeväxten innehåller rika mängder C-vitamin och har förmågan att sänka förhöjda blodfetter.

Skvattramkryddade dinkelsticks: Skvattram har en naturligt uppiggande effekt och ska bara användas i små doser.

Torkade odon: Arktiska skogsrussin  med en hög halt av antioxidanter och C-vitamin.

Tallskott: Tallen är bakteriedödande och förebygger både förkylningar och urinvägsinfektioner. Den har en hög C-vitaminhalt och främjar cirkulationen i kroppen.

Total behandlingstid 50 minuter • 1 050 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort