Lyxig duobehandling – för att fira kärleken och vänskapen

En arktisk massageupplevelse för att få en guldstund tillsammans.Ta med din partner eller vän och skäm bort er själva under denna behandling. Vi ställer två massagebänkar bredvid varandra och vi är två massageterapeuter som utför behandlingarna på er samtidigt. Ett härligt sätt att spendera tid tillsammans.

Behandlingen börjar med att ni får ta på er varsin morgonrock och slå er ner i våra sköna fåtöljer. Först blir era fötter behandlade i fotbad med fotsalt gjord på björk. Under tiden vi pysslar om era fötter får ni avnjuta läskande smakupplevelser som förstärker effekten och känslan i hela behandlingen. De består av: rallarros-bubbel, rosenrots-extrakt, örtte med ros, hjortronremmar, skvattram-kryddade knäcksticks med tallskottsdip.

Behandlingen fortsätter med en mjukgörande fotskrubb som vi gör på salt, björkblad och honung. Sedan får ni en skön fot- och underbensmassage. Efter det få ni en skönt avslappnande helkroppsmassage som ges med havtornsolja. Allt för att ni verkligen ska landa här-och-nu- i er själva och med varandra. Avslutningsvis, genom beröring, närvaro och en lugn harmoni återskapas balans i hela kroppen.

Effekter av behandlingen

Fotbadet och fotskrubben ger förbättrad cirkulation och ger mjuka, sköna och varmare fötter. Helkroppsmassagen vi ger är skönt avslappnande och ger välbefinnande och njutning. Här får ni känna er kärleksfullt ompysslade och ni får en lyxig och fin stund tillsammans.

Effekter av läkeväxterna

Rallarros: Även kallad mjölkört. Ur denna läkeväxt gör vi vår kärleksdryck med förförelse-rosa bubbel som både är nyttig och god då den stimulerar vår enzymproduktion i både mage och bukspottskörteln.

Rosenrot: Kallas för nordens Ginseng och är en naturlig lusthöjare som ger energi och bättre koncentrationsförmåga. Rosenroten rättar till obalanser i kroppen, normaliserar blodtrycket utan att ge biverkningar, hjälper kroppen att ta upp mer energi och motverkar stress.

Örtte med ros: För dess goda och lyxiga känsla.

Hjortronremmar: Hjortron är skogens guld. De innehåller massor av C-vitamin som stärker immunförsvaret och minskar tröttheten.

Skvattram: Även kallad getpors eller skogs-rosmarin. Skvattram har gamla anor som läkeväxt, mot reumatiska besvär och hudsjukdomar. Te gjort på skvattram dracks mot luftvägsinfektioner, förkylning, hosta, kikhosta, ont i bröstet, högt blodtryck, blåskatarr, frostsår och gikt. Hela växten är rik på alkaloider, terpener och aromatiska oljor. I stora doser är den giftig, i små mängder som krydda anses den vara ett afrodisiakum.

Tallskott: Tallen är bakteriedödande och förebygger både förkylningar och urinvägsinfektioner. Den har en hög C-vitaminhalt och främjar cirkulationen i kroppen.

Total behandlingstid 120 minuter • 2 125 kr per person

För bokning, använd formuläret nedan:

eller kontakta oss på Kroppsbalans via 0920-259400