Med varma stenar och kylande is – för ökad cirkulation

En energigivande massagebehandling på ungefär 50 minuter där kontrasterna mellan varmt och kallt ger en stärkande effekt på immunförsvaret, förbättrar blodcirkulationen och ger en skön känsla i hela kroppen. Behandlingen avrundas med smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter med nässelfrö-te med granskottssirap, rosenrot, blåbärsremmar och blåbärssshot.

Denna arktiska upplevelse är en hälsobringande och uppfriskande massagebehandling, som består av en blandning av varmt och kallt. Du får en helkroppsmassage med varma lavastenar som varvas med kylande ispåsar. Detta ger dig en ordentlig skjuts i kroppens cirkulationssystem. Behandlingen påminner om när man kombinerar bastu med isbad. Du masseras med havtornsolja som är bra för torr hy, doftar gott och innehåller mycket vitaminer och antioxidanter. Oljan har cellförnyande antiinflammatorisk verkan och ger ny energi till torr och trött hud.

Effekter i kroppen av behandlingen: Bra för att stärka immunförsvaret. Förbättrar cirkulationen i hela kroppen. Effektiv mot svullnader och värk. Behandlingen ger mycket energi.

Effekter av läkeväxter

 

Nässla: Den nyttigaste växten av dem alla! Fylld med bland annat A-, C-,D- och E-vitaminer, fosfor, järn, kisel, magnesium, kalcium och kalk. Är bra mot trötthet, stress, reumatism och sänker blodsockerhalten. Teet är bryggt på de mogna fröna som är fyllda med kraft.

Rosenrot: Kallas för nordens Ginseng och är en naturlig lusthöjare som ger energi och bättre koncentrationsförmåga. Rosenroten rättar till obalanser i kroppen, normaliserar blodtrycket utan att ge biverkningar, hjälper kroppen att ta upp mer energi och motverkar stress.

Blåbär: Bären innehåller några av våra mest kraftfulla antioxidanter, som bland annat fungerar som skyddsämnen för våra celler. Blåbär är speciellt bra för nervcellerna i hjärnan och i ögat.

Total behandlingstid 75 minuter • 1 675 kr

Finns att handla björkté, nässelfrön och rosenrot på Kroppsbalans

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort