Låt dig bli omhändertagen från topp till tå

Du får en massageupplevelse som är avslappnade, utrensande och uppfriskande. Du kommer att bli ordentligt ompysslad och kan bara njuta och må gott.

Behandlingen börjar med att du får låna en morgonrock och sitta ner i en fåtölj under tiden som du får ett välgörande fotbad med björkfotsalt. Behandlingen fortsätter med en fotskrubb gjord av björk, salt och honung som gör fötterna skönt mjuka. Sedan följer en härlig fot – och underbensmassage.

Under tiden vi tar hand om dina fötter, får du avnjuta några av våra arktiska smakupplevelser. I denna behandling ingår det mycket av läkeväxten björk, som står för moder jord, näring och läkekraft. Du får björksavs-dryck, dryck av chaga/sprängticka, björk-te, björkkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och gravat renkött.

Välj sedan mellan en 60 minuters hel- eller halvkroppsmassage som görs med varm björkolja. Du väljer själv om du vill ha en skönt avslappnande eller mera djup och kraftfull behandling.

Effekter i kroppen: Massagen med björkolja är bra för värkande muskler och leder, verkar utrensande och är underbar för torr hud, eksem och kan hjälpa mot reumatism, celluliter och åderbråck. Fotskrubben ger förbättrad cirkulation och mjuka sköna fötter.

 

Effekter av läkeväxter

 

Björksav: Har en utrensande effekt och har använts sedan 1600-talet för att bota pollenallergi, lungsjukdomar,förkylning, kolik,hosta, leversjukdomar och njursten. Den har även en  blodrenande effekt.

Chaga: Är det Kinesiska ordet för sprängticka och omnämns i kinesisk medicin ” som Kungen av svampar” Dricks som te för att stärka immunförsvaret och har 300 gånger mer antioxidanter än andra bär omkring oss. Changan är bra att använda vid autoimmuna sjukdomar. Den är också en kraftfull adaptogen som hjälper kroppen att anpassa sig till både inre och yttre påfrestningar.

Björk-te: Är riktigt bra som ett utrensande detox-te och hjälper även mot urinvägs- och reumatiska besvär. Är bra för att städa insidan av kroppen och rensa bort skräp i tarmfickorna.

Tallskott: Tallen är bakteriedödande och förebygger både förkylningar och urinvägsinfektioner. Den har en hög C-vitaminhalt och främjar cirkulationen i kroppen.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 800 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort