Anneli Selberg

– Jag tycker att en bra massage ska ge både resultat och en fin upplevelse. Jag känner in vad din kropp behöver och lägger upp behandlingarna efter det. Vill du så delar jag gärna med mig av tränings- och stretchningsövningar för en smidigare och starkare kropp.

Erfarenhet

Årets medlem 2019 i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

24 års erfarenhet som massör varav de senaste 20 åren som egen företagare.

Utbildning

 • Idrottsmassörutbildning och certifierad massör på Bosöns elitidrottscentrum, Stockholm
 • Hälsopedagog på Lillsveds folkhögskola, Stockholm
 • Diplomerad i svensk klassisk avspänningsmassage på Göteborgs Gymnastiska institut
 • ICC-certifierad coach på Skandinaviska Ledarhögskolan, Thailand med Lars-Erik Uhnestål
 • Personlig tränare genom S.A.F.E, Göteborg
 • Gruppträningsinstruktör genom S.A.T.S, Göteborg

 

Anna Gudevik

-Med min massage och energi får jag dig att slappna av och släppa taget om alla tankar, så att du landar här och nu. Jag ger gärna kraftfulla massagebehandlingar och jobbar igenom dina muskelspänningar på djupet för bästa resultat. Behandlingarna skräddarsys just efter dig och dina behov.

 Erfarenhet

18 års erfarenhet som massör, varav 15 år som egen företagare i Älvsbyn

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut, Axelssons Gymnastiska Institut, Stockholm
 • Diplomerad Coach, CoachCentrum, Stockholm
 • Hathayoga yogainstruktör, Hälsoväglednings skolan, Kiev med Vjasheslav Smirnov
 • Diplomerad Lymfatisk andningsinstruktör CoolMind Homeostas, Arboga

 

Alex Gudevik

– Jag har utvecklat en egen behandling som heter Alex helhetsbehandling. Den sätter igång positiva förändringsprocesser i både kropp och själ och stöttar din kropps naturligt självläkande förmåga. 

Erfarenhet

Idrottsläkare för flera stora idrottslag i Dynamo Moskva, massagelärare i Kiev, egen företagare med klinik i Älvsbyn sedan 12 år.

Utbildning

 • Läkarexamen, Kiev Institut, Ukraina
 • Massageterapeut, Moskva idrottsuniversitet
 • Akupunktur och laserterapeut, kompetensutveckling för läkare, Kiev Universitet
 • Diplomerad Kraniosakral terapeut, Europeiska Kraniosakralskolan, Göteborg
 • Diplomerad Lymfatisk andningsinstruktör, CoolMind-Homeostas, Arboga

 

Jag har arbetat fram ett koncept som heter Alex helhetsbehandling och den passar dig som tycker att du prövat allt och ändå dras med ihållande besvärlig värk. Jag lägger upp behandlingen efter vad din kropp kommunicerar att den behöver. Det kan delvis handla om samtal, massage och kraniosakral terapi. Jag kan justera upp låsningar och ge terapeutisk stretching om du vill och har behov av det. Du får träningsövningar – först bli av med spänningar och sedan visar jag dig hur du bygger upp styrkan i kroppen. Vid behov gör jag enkla muskeltester för att se vilka eventuella näringsbehov du har, eller vilka näringsämnen som för tillfället inte är det bästa för din kropp. 

 

Alexander Majorov

– Jag vill genom min massage ge dig en känsla av frihet i kroppen. Mitt motto är att du ska må bra både i kropp och själ. Jag har en väl utvecklad fingertoppskänsla när jag masserar och kombinerar olika massagetekniker och stilar beroende på dina behov och vilka spänningar du har i kroppen.

Som olympier och elit-idrottsman inom konståkning har jag har ett stort intresse och kunskap inom träning. När du får behandling hos mig lär jag gärna ut vilka övningar som just du mår bra av att göra, för att bli av med spänningar och för att få ökad rörlighet och styrka.

 Erfarenhet

Olympier och elit-idrottsman inom konståkning, fysioterapeut med 5 års erfarenhet som massör.

Utbildning

 • Fysioterapeut (sjukgymnast), Luleå Tekniska Universitet
 • Klassisk massage, Avatar Human Resources, Luleå
 • Funktionell massage för skador, Avatar Human Resources, Luleå

 

Frida Sjöberg

Frida är vår klippa i receptionen och hjälper gärna till med frågor och bokningar gällande våra behandlingar, lösa in friskvårdsbidrag eller handla produkter och presentkort. Frida jobbar vardagar 12-15, tisdagar 15-18.

Hjärtligt välkommen till oss!