Anneli Selberg

Jag är glad och tacksam över att ha kunnat arbeta som massageterapeut sedan 22 år.

Min stil: Jag tycker att en bra massage ska ge både resultat och en fin upplevelse. Jag känner in vad din kropp behöver och lägger upp behandlingarna efter det. Vill du så delar jag gärna med mig av tränings – och strechingövningar för en smidigare och starkare kropp.

Är utbildad hälsopedagog, certifierad massör, idrottsmassör från Bosön, ICC certifierad coach och personlig tränare.

Tidigare jobberfarenheter innan jag öppnade Kroppsbalans här i Luleå 2008:

  • 1998: Idrottsmassör och personlig tränare på Angelo Dundee´s proffsboxningsstall i Miami.
  • 1999: ÖIS fotbollslags, höll i deras alternativa träning och gav massage.
  • 2000-2006 : Drev mitt företag Fysisk Kroppsbalans i Göteborg som massör och personlig tränare. Arbetade även på S.A.T.S som gruppträningsinstruktör och personlig tränare.
  • 2001: Maldiverna i 6 månader. Var med och öppnade upp ett spa och höll i massage och träningspass på anläggningen.

 

Anna Gudevik

Med min massage och energi få jag dig att slappna av och släppa taget om alla tankar, så att du landar här och nu.

Min stil: Jag ger gärna kraftfulla massagebehandlingar och trycker igenom dina muskelspänningar på djupet för bästa resultat. För mig är det viktigt att du känner att du landar rätt hos mig, vare sig du vill ha mjuk eller kraftfull massage. Varje behandling jag gör är självklart anpassad just för dig.

Är utbildad massageterapeut och har arbetat som massör i 15 år. Tidigare hade jag ett eget massageföretag i Älvsbyn, där jag även instruerade i yoga.

Jag som person gillar utveckling har ett coachande förhållningssätt i förändringsprocesser. Naturen och yogan laddar mig med energi.

 

Alex Gudevik

I grunden har jag läkarexamen från Ukraina. Jag är även utbildad kraniosakral terapeut, massageterapeut, ger laserbehandlingar och är akupunktör.

Har bland annat arbetat som idrottsläkare för flera stora idrottslag i Moskva och har på senare tid drivit min klinik i Älvsbyn. Måndagar och fredagar jobbar jag på Kroppsbalans. 

Jag har arbetat fram ett koncept som heter Alex helhetsbehandling och den passar dig som tycker att du ”prövat allt” och ändå dras med ihållande besvärlig värk. Behandlingen lägger jag upp efter vad din kropp kommunicerar att den behöver. Det kan delvis handla om samtal, massage, kraniosakrala terapi då det på ett snällt sätt gör stor skillnad på djupet i kroppen. Jag kan justera upp låsningar och ge terapeutisk stretching om du vill och har behov av det. Du får träningsövningar – först bli av med spänningar i kroppen och visar jag dig hur du bygger upp styrkan. Vid behov gör jag enkla muskeltester för att se vilka eventuella näringsbehov du har, eller vilka näringsämnen som för tillfället inte är det bästa för din kropp. 

Behandlingarna sätter igång positiva förändringsprocesser i både kropp och själ och behandlingarna stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga. 

Hos mig kan du boka Alex helhetsbehandling, Personlig träning, Kraniosakral terapi, Idrottsmassage och Medicinsk massage.

 

Alexander Majorov

Jag vill genom min massage få dig att kunna lämna behandlingsrummet med en känsla av frihet i kroppen. Mitt motto är att du ska må bra både i kropp och själ.

I grunden är jag legitimerad fysioterapeut ( sjukgymnast), massör, utbildad i akupunktur, ger triggerpunktsbehandlingar och gör kinesiologisk tejpning.
Jag är elitidrottsman och olympier i konståkning och genom mina kopplingar inom idrottsvärlden har jag masserat många olika idrottare och lag.

Min stil: Jag har en väl utvecklad fingertoppskänsla när jag masserar och kombinerar olika massagetekniker och stilar beroende på dina behov och vilka spänningar du har i kroppen. Bli inte förvånade om behandlingarna skiljer sig lite åt från gång till gång. För att få riktigt bra resultat när jag behandlar, gillar att jobba med dina triggerpunkter som kan besvära dig i din vardag.

Jag har ett stort intresse och kunskap inom träning. När du tar behandling hos mig lär jag gärna ut vilka ”hemmaövningar” som just du mår bra av att göra, för att bli av med spänningar och för att få ökad rörlighet och styrka. I flera övningar är theraband ett bra hjälpmedel och jag skickar gärna med dig ett sådant band som en present. Då blir det både roligare och lättare att lyckas med din träning. Jag följer självklart upp och utvecklar ditt träningsprogram efter som.

Varmt välkommen till oss!