Mjuka och sköna andnings- och yogaövningar

Du får med dig verktyg att använda i vardagen, för att göra livet enklare och mer fritt från stress.

Övningarna görs sittande på golvet eller på en stol eller på en yogamatta och du behöver inga speciella förkunskaper eller yogakläder.

Anna Gudevik, Alex Gudevik och Maria Marathon Sjöberg är yogalärare och i samråd med dig kommer ni överens om vilken sorts yoga du skulle må bäst av att träna på Kroppsbalans.

 

Hatha yoga passar dig som vill bygga en bra grund, lära känna din kropp och stärka musklerna, lära dig andas för ökad syresättning och bättre fokus.

 

Yinyoga passar dig som verkligen vill släppa spänningar och känna musklerna. Man håller positionen i 3-5 minuter och använder andetaget kraft för att landa i kroppen och att känna hur musklerna slappnar av. Otroligt avslappnande och välgörande.

 

Medicinsk yoga lär dig individuellt anpassade tekniker för att komma tillrätta med specifika problem, som sömnsvårigheter, migrän och olika stressrelaterade besvär.

När du bokar yoga på Kroppsbalans får du lära dig hur du med andetagets kraft kan öka flödet i nacke, skuldror, axlar och rygg. Fördelar med de andningsövningar du får lära dig:

  • Stressnivån sjunker och du återhämtar dig bättre.
  • Dina axlar sjunker ner och du känner dig mer avslappnad.
  • Dina tankarna blir lugnare och klarare och du får lättare att fokusera.
  • Du får ökad syresättning i hela kroppen.
  • Du behåller din energi och känner dig piggare under hela dagen.

Vi tipsar om att boka yoga- och andningsövningar just innan en massagebehandling för att ta hand om kropp och själ på ett underbart sätt.

30 minuter 490 kr
50 minuter 690 kr
60 minuter 750 kr (ta med en vän och träna två personer för 500 kr per person)

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort