På Kroppsbalans tränar du funktionell träning hos Alex Gudevik eller Alexander Majorov. Träningen är lämpad för dig som vill förbättra din fysik och din förmåga att hantera stress. Träningen de lär ut har en avslappnande och avstressande effekt på din kropp samtidigt som den ger ökad rörlighet och styrka.

Då får du ett personligt träningsprogram med de övningar som just du behöver. Allt för att du ska kunna må bättre i kroppen, få tillbaka din rätta hållning och åter hitta din sanna urkraft. Träningen de lär ut ger dig den allra viktigaste grunden för en sundare kropp.

Du behöver inga tunga redskap och inte heller något gym. Du får arbeta med din kropps naturliga belastning och vikt. Alex träningspass har sin grund från yoga och qigong. Alexander lär även ut övningar med theraband. Ett smidigt band som du kan göra många övningar med och som du också får med dig som en liten present när du jobbar vidare hemma.

Till en början lär de ut enkla övningar som du smidigt göra hemma eller på ditt hotellrum. Efter hand som din fysik förbättras bygger de på träningen och gör den mer avancerad för att utmana din kropp på både ett bra och hållbart sätt. Även om du gör annan träning, så ger Alex och Alexanders personliga pass dig rätt förutsättningar för att du ska kunna lyckas med all annan träning du annars gör.

50 minuter 750 kr
60 minuter 850 kr

Bokning:

Boka tidBoka tid  PresentkortKöp presentkort