Kroppsbalans har funnits i 19 år, varav 10 år i Luleå och har därmed lång erfarenhet av att leverera massagebehandlingar med hög kvalitet. 

Vi ett erfaret team med fyra massageterapeuter som delar drivkraften med att möta människor, ge behandlingar för ökat välbefinnande och återhämtning, samt på olika sätt stötta kroppens naturliga självläkande förmåga.

Vi erbjuder behandlingar av högsta kvalitet som exempelvis klassisk massage, resultatinriktade massagebehandlingar och kraniosakral terapi. Vi erbjuder även tjänster som personlig träning, kostrådgivning, yoga, inspirerande föreläsningar samt vägledning i livsstilsförändringar. Vi behandlar allt från spänningsvärk i rygg och axlar till idrottsskador. Flera av våra behandlingar är resultatinriktade – vi ger massage som gör skillnad. Vi erbjuder även massagebehandlingar med mera fokus på avslappning och må bra känsla. Vi gör också företagsmassage med behandlingar på olika arbetsplatser.

Styrkan och inspirationen hämtar vi från vår arktiska natur, vilket också återspeglas i våra rofyllda och nyrustade lokaler och i vårt helt nya koncept – The Power of Swedish Lapland; signaturbehandlingar med exklusiva massage- och smakupplevelser.

Varmt välkommen till oss på Kroppsbalans hälsar Anneli Selberg, Anna Gudevik, Alex Gudevik och Alexander Majorov.