Kroppsbalans är ett massage- och friskvårdscenter mitt i centrala Luleå i den vackra sekelskiftesvillan på Stationsgatan 46. Ägaren och grundaren Anneli Selberg startade Kroppsbalans år 2000 i Göteborg och har nu drivit företaget i Luleå sedan 2008.

På Kroppsbalans arbetar ett mycket erfaret team som delar drivkraften att ge massage som gör skillnad. Behandlingarna görs med innerlighet och omtanke för din hälsa och välbefinnande. Vi bidrar till hållbar helhetshälsa och ökad livskvalitet – allt under samma tak.

Det erbjuds flera olika avslappnande och resultatinriktade massagebehandlingar som skräddarsys just efter dig och dina behov. Det kan exempelvis handla om att få en skön och avslappnande stund, tillfälle att fylla på med ny energi eller få hjälp att bli av med besvärande spänningsvärk och idrottsskador. Du kan även träna funktionell träning och yoga- och andningsövningar på Kroppsbalans.

Styrkan och inspirationen hämtas från vår kraftfulla arktiska natur, vilket också återspeglas i våra rofyllda lokaler och i vårt koncept – The Power of Swedish Lapland, signaturbehandlingar med exklusiva massage- och smakupplevelser.

Hjärtligt välkommen till Kroppsbalans önskar Anneli Selberg, Alex Gudevik, Anna Gudevik, Klara Skula, Alexander Majorov, Maria Marathon Sjöberg och Frida Sjöberg!