Kroppsbalans är ett massage- och friskvårdscenter mitt centrala Luleå i den vackra sekelskiftesvillan på Stationsgatan 46. Ägaren och grundaren Annelis Selberg startade Kroppsbalans år 2000 i Göteborg och har nu drivit företaget i Luleå sedan 2008.

På Kroppsbalans arbetar ett erfaret team som delar drivkraften att ge massage som gör skillnad. Behandlingarna görs med innerlighet och omtanke för att stärka din hälsa och välbefinnande.

Det erbjudes flera olika avslappnande och resultatinriktade massagebehandlingar som skräddarsys efter just dig och dina behov. Det kan exempelvis handla om att få en skön avslappnade stund, tillfälle att fylla på med ny energi eller få hjälp att bli av med besvärande spänningsvärk och idrottsskador.

Styrkan och inspirationen hämtas från vår kraftfulla arktiska natur, vilket också återspeglas i våra rofyllda och lokaler och i vårt nya koncept – The Power of Swedish Lapland; signaturbehandlingar med exklusiva massage- och smakupplevelser.

Hjärtligt välkommen till  Kroppsbalans hälsar Anneli Selberg, Anna Gudevik, Alex Gudevik, Alexander Majorov och Frida Sjöberg.