Kroppsbalans är ett massage- och friskvårdscenter mitt centrala Luleå i den vackra sekelskiftesvillan på Stationsgatan 46. Vi ger behandlingar med innerligt och omtanke för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. På Kroppsbalans är vi ett erfaret team som delar drivkraften att ge massage som gör skillnad.

Vi erbjuder flera olika avslappnande- upplevelsebaserade- och resultatinriktade massagebehandlingar som skräddarsys efter just dig och dina behov. Det kan exempelvis handla om att få en skön avslappnade stund, tillfälle att fylla på med ny energi eller få hjälp att bli av med besvärande spänningsvärk och idrottsskador.

Vi erbjuder även Alex helhetsbehandling, personlig träning, yoga- och andningsövningar och inspirerande föreläsningar. Vi ger också företagsmassage med behandlingar ute på olika arbetsplatser.

Kroppsbalans är ett aktiebolag och har funnits i 20 år, varav 10 år i Luleå och vi har lång erfarenhet av att leverera behandlingar med högsta kvalitet.

Styrkan och inspirationen hämtar vi från vår arktiska natur, vilket också återspeglas i våra rofyllda och nyrustade lokaler och i vårt helt nya koncept – The Power of Swedish Lapland; signaturbehandlingar med exklusiva massage- och smakupplevelser.

Varmt välkommen till oss på Kroppsbalans hälsar Anneli Selberg, Anna Gudevik, Alex Gudevik, Alexander Majorov och Frida Sjöberg.