Weledas oljor är 100% naturliga och ekologiska. Välj den oljan du gillar bäst till din massage. Vi har även doftfri ekologisk olja om du föredrar det. I receptionen kan du dofta på och testa oljorna om du vill.

Lavendel Relaxing Body Oil
En avslappnande kroppsolja med lavendelolja som vårdar och mjukgör huden samtidigt som den verkar lugnande och rogivande för sinnet.

Den fina doften från äkta eterisk lavendelolja hjälper till att skapa en känsla av välbefinnande och att lättare kunna slappna av och minska på spänningar.

Fin mandelolja tillsammans med ekologisk sesamolja med sitt höga innehåll av omättade fettsyror hjälper huden att bevaras mjuk och smidig. Lavender Relaxing Body Oil passar perfekt att använda efter en stressig dag tillsammans med en lugnande massage.

Wild Rose Body Oil
Kroppsolja med ekologiskt odlad nyponfröolja som hjälper till att bevara hudens naturliga elasticitet. Oljan är rik på essentiella fettsyror som tillsammans med mild mandelolja och jojobaolja stöder hudens naturliga funktioner. Bevarar fukt och motverkar torrhet. Med doft från ros och äkta eteriska oljor.

Birch Cellulite Oil
Weleda Birch Cellulite Oil är en unik kombination av växtextrakt och naturliga växtoljor som vid regelbunden användning minskar celluliter och gör huden jämnare och fastare. Innehåller bevisat effektiv naturlig olja som motverkar celluliter.

Sea Buckthorn Body Oil
Vitaliserande kroppsolja med ekologisk havtornsolja (rik på omättade fettsyror) och sesamolja som mjukgör och vårdar huden.

Arnica Massage Oil
Massageolja med extrakt av ekologiska arnikablommor och björklöv som stöttar hudens naturliga funktioner. Kombinationen av naturliga ingredienser verkar lindrande och ger en värmande effekt på huden. Oljan doftar rosmarin och lavendel och idealisk för massage före och efter fysisk aktivitet. Produkten hjälper till att hålla musklerna varma och smidiga.