Anneli Selberg

– Jag brinner för god hälsa och är mycket mån om att ge dig massage som både ger resultat och en fin upplevelse. Jag känner mig lyckligt lottad över mitt jobb för jag älskar att möta människor och att arbeta med mina händer.

Utmärkelse – Årets medlem 2019 i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Erfarenhet: Jag startade massage- och friskvårdsföretaget Kroppsbalans år 2000 i Göteborg. Jag har också arbetat parallellt som gruppträningsinstruktör och personlig tränare 1997-2006 på S.A.T.S i Göteborg. Under ett halvår fick jag också chansen att arbeta för Raison D`Etre och var då med och öppnade upp ett spa på Maldiverna.

Norrbotten kallade hem mig igen och 2008 öppnade jag Kroppsbalans på Stationsgatan 46 i Luleå. År 2017 expanderade jag företaget och anställde medarbetare som gör Kroppsbalans till ett komplett friskvårdscenter med bred kompetens inom holistisk helhetshälsa.

År 2018 utökade jag Kroppsbalans lokaler ytterligare med ambitionen att få fram en rofylld känsla av vår arktiska natur. Vi stormtrivs! Jag tog också fram ett helt nytt koncept The Power of Swedish Lapland – signaturbehandlingar med smakupplevelser och behandlingar inspirerade av sju kraftplatser från Norrbotten.

Gillar jag på fritiden: Spela golf, padel, åka skidor, påta i trädgården och dansa.

Behandlingen jag gillar mest att ge: 
Hawaiimassage, för den kärleksfulla och innerliga energin.
Behandlingen jag gillar mest att få: Shiatsu, för det är det allra skönaste jag vet.

Utbildning

 • Idrottsmassörutbildning och certifierad massör på Bosöns elitidrottscentrum, Stockholm
 • Hälsopedagog på Lillsveds folkhögskola, Stockholm
 • Diplomerad i svensk klassisk avspänningsmassage på Göteborgs Gymnastiska institut
 • ICC-certifierad coach på Skandinaviska Ledarhögskolan, Thailand med Lars-Erik Uhnestål
 • Personlig tränare genom S.A.F.E, Göteborg
 • Gruppträningsinstruktör genom S.A.T.S, Göteborg
 • Reiki master genom Känsla ditt välbefinnande , Luleå
 • Angelic reiki, Inner peace, Luleå

 

Anna Gudevik

-Med min massage och energi får jag dig att slappna av och släppa taget om alla tankar, så att du landar här och nu. Jag ger gärna kraftfulla massagebehandlingar och jobbar igenom dina muskelspänningar på djupet för bästa resultat. Behandlingarna skräddarsys just efter dig och dina behov.

 Erfarenhet: Jag har arbetat med massage sedan 2001 och drev även egen massagepraktik under 15 års tid i  Älvsbyn. År 2017 började jag jobba på Kroppsbalans ger olika massagebehandlingar och lär ut yoga.

Gillar jag på fritiden: Jag laddar min energi genom att träna yoga och vara ute i naturen.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Variationen av att ge olika behandlingar, men måste jag välja en så är det att få ge healing.
Behandlingen jag gillar mest att få: Medicinsk massage. Den ger mig kraft, energi och återhämtning.

Utbildning

 • Diplomerad massageterapeut, Axelssons Gymnastiska Institut, Stockholm
 • Diplomerad Coach, CoachCentrum, Stockholm
 • Hathayoga yogainstruktör, Hälsoväglednings skolan, Kiev med Vjasheslav Smirnov
 • Diplomerad Lymfatisk andningsinstruktör CoolMind Homeostas, Arboga
 • Reiki master Ingrid Berglund, Älvsbyn
 • Angelic reiki, Inner peace, Luleå

 

Alex Gudevik

– Jag arbetar med funktionell medicin och har utvecklat Alex helhetsbehandling. Min behandling sätter igång positiva förändringsprocesser i både kropp och själ och stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga. 

Erfarenhet: Idrottsläkare för flera stora idrottslag i Dynamo Moskva, massagelärare i Kiev, egen företagare med klinik i Älvsbyn sedan 2007.

Gillar jag på fritiden: Träna Qigong, fiska, vistas i naturen och hålla på med knivslöjd.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Alex Helhetsbehandling, för med denna behandling kan jag göra störst skillnad för människor och och hjälpa till med att få bestående resultat.
Behandlingen jag gillar mest att få: Medicinsk massage, för den behandlingen ger mig den bästa återhämtningen.

Utbildning

 • Läkarexamen, Kiev Institut, Ukraina
 • Massageterapeut, Moskva idrottsuniversitet
 • Akupunktur och laserterapeut, kompetensutveckling för läkare, Kiev Universitet
 • Diplomerad Kraniosakral terapeut, Europeiska Kraniosakralskolan, Göteborg
 • Diplomerad Lymfatisk andningsinstruktör, CoolMind-Homeostas, Arboga

Jag har arbetat fram ett koncept som heter Alex helhetsbehandling och den passar dig som tycker att du provat allt och ändå dras med ihållande besvärlig värk. Jag lägger upp behandlingen efter vad din kropp kommunicerar att den behöver. Det kan delvis handla om samtal, massage och kraniosakral terapi. Jag kan justera upp låsningar och ge terapeutisk stretching om du vill och har behov av det. Du får träningsövningar för att först bli av med spänningar. Sedan visar jag dig hur du bygger upp styrkan i kroppen. Vid behov gör jag enkla muskeltester för att se vilka eventuella näringsbehov du har, eller vilka näringsämnen som för tillfället inte är det bästa för din kropp. 

 

Ulrika Fagervall Lindström

-Med energin från mina händer kan jag ge behandlingar och skapa välmående på flera olika nivåer. Min stil som massör är att ge energi och samtidigt skapa ett lugn, frigöra muskelspänningar, stelheter, ömheter och få dig att känna att stressen rinner av.

Erfarenhet: Jag har jobbat med hälsa både kroppsligt, själsligt och mentalt under många års tid. År 2005 utbildade jag mig till massageterapeut och ”hittade hem”.

Gillar jag på fritiden: Jag tränar Qigong och Yoga samt använder min kreativa sida genom handarbeten, inredning, färg och form. Samla familjen och laga mat ligger mig också varmt om hjärtat.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Varje behandling har sin unika del av glädje och skapande, men att ge intuitiv massage ger mig mest helande kraft.
Behandlingen jag gillar mest att få: Intuitiv massage för en inre och yttre balans.

Utbildning

 • Reiki, Livskraft AB, Luleå
 • Yin Yoga/Sensing Yoga, Connective Institute AB, Göteborg
 • Certifierad Massör, Svenska Hälsoteamet, Kalix
 • Personlig Utveckling, ZAYN Center, Luleå

 

Maria Marathon Sjöberg

– Med min massage och närvaro skapar jag ett tryggt rum för dig att släppa på stress och djupa spänningar. Jag ger innerliga och avslappnande behandlingar och arbetar intuitivt med att återställa din kropps naturliga energiflöde.

Jag tycker också om att stötta dig att utveckla nya vanor för bättre hälsa. Jag kan hjälpa dig med mentala perspektivskiften och enkla andnings och yogaövningar som du kan använda i vardagen för mer lugn, harmoni och energi.

Erfarenhet: Jag har arbetat med massage till och från sedan 2001. Jag har praktiserat yoga sedan 1998 och drivit yogastudio och personlig träning i yoga och meditation sedan 2015.

Gillar jag på fritiden: Jag blir glad av yoga, att sjunga, vara i skogen och umgås med familjen.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Intuitiv massage med den härliga mjuka energin som den ger.
Behandlingen jag gillar mest att få: Hawaiimassage och Shiatsu. Jag kan inte bara välja en, de är båda så underbart sköna och innerliga behandlingar.

Utbildning

 • Utbildning i klassisk massage, Intuitive massage och Taktil massage
 • Basmedicin 1 & 2, Axelsons Gymnastiska Institut, Stockholm
 • Cert Kundaliniyogalärare Level 1 och Level 2 Mind & Meditation
 • Lärarutbildning i Yinyoga, Restorative yoga och Medicinsk yoga
 • Reiki 1 och Reiki 2, Solkarina, Sinnlig kunskap

 

Frida Nyström

 

– Jag är en vägvisare som älskar att hjälpa människor att hitta sin sanna väg mot ett liv i balans och harmoni.

Jag har länge haft ett stort intresse i kostens betydelse för att må bra. För mig har just det varit en ögonöppnare mot en helt annan medvetenhet, att kroppen faktiskt behöver balans mellan många olika element för att hålla sig frisk och stark.

Alla behöver lära känna sin kropp, sina styrkor och svagheter och jobba utifrån sina egna förutsättningar.

Erfarenhet: Jag kom i kontakt med de eteriska oljorna från dōTERRA på en Yoga Retreat i Mexico 2017. Jag har under flera års tid har jag nu utbildad mig vidare i de olika användningsområdena som dessa fantastiska oljorna har. Numera föreläser jag och håller i utbildningar om oljorna.

Gillar jag på fritiden: Hästar ligger mig varmt om hjärtat och att vara ute i naturen, i skogen känner jag mig som mest levande. Åker gärna på skidor både utför och på längden. Gillar även fiske och bärplockning.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Aroma Touch med handmassage, för minst lika mycket som man ger, får man tillbaka.
Behandlingen jag gillar mest att få: Intuitiv Massage, jag känner mig så balanserad och energifylld efteråt.

Utbildning

 • Certifierad i Aroma Touch teknik, ATTn, Lenka Markova från Prag

 

Nina Olofsson Medin

– Jag ger dig skön och avkopplande stund på bänken, där du kan släppa sinnet fritt undertiden jag tar hand om din kropp med närvaro, kärlek och kunskap. Jag önskar att du ska känna dig balanserad och i djup kontakt med dig själv och din kropp när du lämnar behandlingen.

 Erfarenhet: Jag har ägnat mig åt hälsa och det som får mig och andra att må bra, både kroppsligt, mentalt och själsligt i hela mitt vuxna liv. Jag började min hälsoresa när jag var väldigt ung och jag fick min första healing behandling. Den vände upp och ner på min värld och fick mig att längta efter att veta mer om vad som får oss att vara glada, känna samhörighet och vad som skapar hälsa. Detta ledde mig i sin tur till Stockholm och jag bodde där under flera år och hade egen praktik samtidigt som jag utbildade mig. Har även varit med och startat upp Arctic Bath i Harads.

Gillar jag på fritiden: ”baravara” med familjen, meditera, yoga, baka, motionera och dansa.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Shiatsu, för att kunden så snabbt kommer ner i djupavslappning.
Behandlingen jag gillar mest att få: Medicinsk massage, då jag gillar behandlingar med djupare tryck.

Utbildning

 • Shiatsuterapeut, Shiatsu Healing Center, Stockholm
 • Reikihealer, Inger Johansson, Luleå och Jan Nevelius, Stockholm
 • Kinesiolog, Svenska Kinesiologiskolan, Stockholm
 • Taktil Massage, Taktil Utbildning med Siv Andersson
 • Basmedecin, Axelsons Gymnastiska Institute, Stockholm
 • Mindfulness, Mindfulnesscenter, Stockholm

 

Frida Sjöberg

Jag arbetar i receptionen och jag hjälper gärna till med frågor och bokningar gällande våra behandlingar, lösa in friskvårdsbidrag eller handla produkter och presentkort. Receptionen är öppen Måndag-Lördag 11-15. Tisdag 14-18.

 

Linnea Wennberg och Elle Johansson

Vi håller öppet receptionen på lördagar  kl 11-15. Kom in och handla produkter, presentkort eller lös in ditt friskvårdsbidrag!

Hjärtligt välkommen till oss!