Investera i en energigivande paus. Visste du att vår förmåga att ta in information sjunker efter femtio minuter om vi inte tar paus? Vi mår bättre när vi rör på oss. En kort aktivitet kan göra stor skillnad på upplevelsen av konferensen. Kroppsbalans erbjuder flera olika aktiviteter med anpassad musik, som förstärker konferensens wow-känsla.

Hör av er till Anneli Selberg på 0920-259400 eller info@kroppsbalans för mer information och offert.

Landa

Skapa rätt stämning för konferensen med denna vägledda guidning. Deltagarna får hjälp att landa här och nu. Guidningen skapar en mer homogen grupp, som lättare tar till sig av dagens innehåll.
Tid: 8 minuter

Energikick

En glad övning som lyfter energin i rummet, lättar på stämningen och ökar deltagarnas förmåga att fokusera och ta in information. Ett härligt sätt att nå fram till deltagarna, locka fram skratt och skapa rörelseglädje.
Tid: 3 minuter 

Omstart

Enkla och effektiva övningar som släpper på spänningar i kroppen nervsystemet. Övningarna ökar blodcirkulationen och hjärnans tankeförmåga förbättras. Perfekt att ta till om gruppen börjar tappa energi och fokus
Tid: 4 minuter

Yoga på stol

Ett inspirerande inslag med enkla yoga- och andningsövningar för rygg, nacke, och axlar.
Tid: 10 minuter

Avrunda

Ta tillfället att avrunda dagen med denna vägledda guidning som lämnar dina deltagare i en positiv sinnesstämning.
Tid: 5 minuter

Energimassage

En guldstund föra dina deltagare. Ni besöks av tre terapeuter. En håller en guidad avslappning medan två ger energimassage 2-5 minuter per deltagare.

The power of Swedish Lapland

Gästerna får ta på sig en morgonrock och sätta sina fötter i ett varmt fotbad. De får avnjuta smakupplevelser gjorda av bär och växter från våra norrländska skogar. Det erbjuds massage på rygg och nacke.

En lyxig och avslappnande wellness-aktivitet för mindre grupper, 2-10 pers.
Tid: 45 minuter