Ansiktsbehandlingar

Mjuka behandlingar som sänker stressen. Du känner dig ompysslad och går härifrån med en känsla av lugn och välbefinnande.

Se alla våra ansiktsbehandlingar.

Kroppsbalans lyxiga ansiktsbehandling

En lyxig behandling som är uppiggande och vårdande för din hy. Med c/o Gerds fina ansiktsprodukter ger vi en avslappnade och balanserande ansiktsbehandling, som framhäver din naturliga lyster och spänst i huden. Du kan även få fransar och bryn färgade och formade i den längre behandlingen.

Blåbär för torr och mogen hy. Hjortron för normal och torr hy. Lingon för obalanserad hy. Behandlingen renar din hy från orenligheter och återställer den naturliga fuktigheten.

Vi börjar behandlingen med djup rengöring av ansiktet, skrubb, ansiktsmassage med arganolja, ansiktsmask för djup rengöring och för återfuktning. Vi avslutar med att ansiktsprodukter som passar din hy. Medan ansiktsmaskerna verkar i ansiktet masseras skalp, nacke och dekolletage.

60 min. behandling 1390 kr.

90 min. behandling 1750 kr. ingår frans och brynfärg inklusive formning av bryn.

Kroppsbalans lyxiga färg och form

För dina ögon och bryn.

Färgning av fransar och bryn piggar upp, lyfter blicken och ramar in ditt ansikte. Medans färgen verkar får du även en stunds avslappnande ansiktsmassage.

När Ulrika utför behandlingen utgår hon ifrån din naturliga form och skönhet. I samråd med henne diskuteras vad du vill ha och passar just dig. Behandlingen börjas med att forma dina bryn och sedan färgas bryn och fransar. Medans färgen verkar får du en skön avslappnande ansiktsmassage med c/o Gerds Eco Cloudberry mask.

 

30 min. behandling 750 kr.

Bindvävsmassage för ansikte

En effektiv behandling för ansikte, hals och dekolletage där vi använder oss av koppor och gua sha-skrapor för att öka blodgenomströmningen, frisätta slaggprodukter och släppa på spänningar. Behandlingen minskar och förebygger linjer och formar dina naturliga ansiktsdrag.

 

30 min. behandling 750 kr.

 

Naturligt ansiktslyft

En resultatinriktad ansiktsbehandling i flera steg, som börjar med rengöring följt av peeling. Under behandlingen varvas olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, lystern, skulpterar ansiktet och minskar på överflödig vätska.

 

Det ingår koppning och gua sha i behandlingen för att få en naturligt upplyftande effekt på ansiktet.

Behandlingen är både avslappnande och resultatinriktad och passar de som har spänningshuvudvärk, käkledsproblem, känner sig svullen, vill öka spänsten och och lystern, eller känner sig stressad och vill varva ner.

Behandlingen avslutas med hyaluronic mist och serum.

I 60 min. behandlingen avslutar vi med ansiktskräm anpassat efter din hy.

i 90 min. behandlingen ingår även ansiktsmask och ansiktsprodukter anpassat efter din hy.

60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.

Avslappnande ansiktsmassage

Unna dig en härligt avslappnande ansiktsmassage, som effektivt hjälper dig komma ner i varv.

Passar utmärkt att boka ihop med andra behandlingar, som ger pricken över i:et.

 Behandlingen börjar med en rengöring av huden i ansiktet följt av ansiktsmassage för att lyfta trötta hundceller och ge kollagenet lite hjälp på traven.

Massagen ger ditt ansikte en lite mini-workout och hjälper till att öka cirkulationen och blodtillförseln till hudens yta.
Vi avslutar med massage runt nacken och huvudet för total avkoppling.

 

30 min. behandling 750 kr.

 

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.