Vi på Kroppsbalans gillar fina samarbeten där vi lyfter varandra och sprider glädje och hälsa

Massage på din arbetsplats eller på Kroppsbalans

Vi åker regelbundet ut och ger företagsmassage på bland annat Luleå Hamn och 4Sign.

De flesta företag väljer att förlägga friskvården till sina medarbetare i Kroppsbalans lokaler. Det förhöjer upplevelsen ytterligare av behandlingen att få komma till en rofylld miljö, som också gör det lättare att släppa på stressen och ta till sig av behandlingen. En till fördel med detta upplägg är möjligheten att välja den massagetid som passar en själv allra bäst.

Exempel på företag som har sin friskvård på Kroppsbalans är Norrmedia, Nordmark & Nordmark, Norrfinans, Bjurfors, Thiger måleri, Data Ductus, Bilkompaniet och Arctic Bygg, Motorcenter24, Lunet, Turborilla, och Tandborsten.

Kroppsbalans + Elite Stadshotell i Luleå

Vi är glada över samarbetet med Elite Stadshotell i Luleå som valt att göra hotellpaket då det ingår en duo behandling för sina gäster på Kroppsbalans.

 

 


Kroppsbalans är med där det händer

Det är kul att göra event ihop med andra företag för att skapa en effektfull kundupplevelse och har gjort den med exempelvis Hanzens, Visit Luleå, Husman Hagberg, Tell på Piteå golfklubb, EM Möbler i Boden och Vilda Kidz.

Kroppsbalans stöttar Luleå Hockey 

Kroppsbalans sprider guldkant

Vi blir regelbundet kallade till lyxanläggningar i Harads för att bidra med våra behandlingar på Loggers Lodge, Arctic Bath och Tree Hotel.

Vi samarbetar med Pitegroup för speciella massageuppdrag på Cape East och Pite havsbad, exempelvis i samband med Robinsons inspelning i Haparanda och Race of Campions i Piteå.

Kroppsbalans var även i Älvsbyn och gav massage i flera omgångar under filminspelningen av Jägarna.

 

 

Kort och gott – vi gillar fina samarbeten där vi lyfter varandra!