Resultatinriktade behandlingar

Kraftfulla behandlingar som verkar på djupet. Du blir ordentligt genomarbetad och känner skillnad i kroppen direkt efter.

Se alla våra resultatinriktade behandlingar

Medicinsk massage

En behandling med fokus på att bli av med spänningsvärk och stress och istället få igång flödet och energin i musklerna igen

Vid behandlingen känner vi av var i kroppen trötthetsvärken sitter och behandlar med de tekniker som ger bäst resultat. Ofta upplever våra kunder att det gör ”gott ont” under behandlingen.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.

Idrottsmassage

En djupgående och kraftfull behandling för dig som går omkring med spända muskler. Näringstillförseln till vävnaden ökar och slaggprodukter rensas ut.

Regelbundna behandlingar ger en avslappnande effekt vilket leder till bättre återhämtning. Risken för skador minskar och det möjliggör en intensivare träning. Vid behov stretchas kort muskulatur och du får personliga råd till egen stretch och träning.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.

Alex helhetsbehandling

Endast i Luleå

En individuellt skräddarsydd behandling som stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga. Passar dig som prövat det mesta, men som ändå inte mår bra eller har ihållande värk.

Du får lära dig hur kroppen hänger ihop, muskler, matsmältning, hormoner och nervsystem, men också hur hjärnan fungerar. Du får med dig verktyg att stötta kroppens självläkande förmåga. 

Vid första besöket är det bra att boka en 90 minuters behandling.

50 min behandling 1100 kr.
60 min. behandling 1250 kr.
90 min. behandling 1650 kr.

Triggerpunktsmassage

En behandling för dig som har ont i olika delar av kroppen på grund av muskelspänningar. Genom tryck på triggerpunkter slappnar musklerna av och smärtan släpper.   

Triggerpunktsmassage passar dig som har ont och kan hantera den tillfälliga smärtan när punkterna behandlas. Lösningen är att andas och slappna av så släpper spänningen snabbare. Efteråt känns det otroligt skönt.

Efter första behandlingen kan du känna dig något mörbultad och bli trött då behandlingen påverkar på djupet.

Behandlingstid:
30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.

Lymfmassage

En mjuk behandlingsmetod som stärker kroppens naturliga reningssystem. Fokus på andning, hud och bindväv. Överskottsvätska och slaggprodukter transporteras på ett effektivt sätt ur kroppen.

Behandlingen gör att du slappnar av och flödet i hela kroppen blir bättre. För en del problemområden används ibland även djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnad.

Passar alla, men speciellt dig som har någon typ av ödem, primärt eller sekundärt efter en operation, lipödem, fibromyalgi, restless-legs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller en allmän känsla av att vara svullen.

50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.
120 min. behandling 1890 kr.

Käkledsbehandling

Käkledsbehandling hjälper dig som har besvärligt med överbelastning av käkmusklerna. Symtom på det är tex spänningshuvudvärk, smärta i käke, gnisslar/pressar tänder, pressar tunga, tinnitus, knäppningar i käkled.

I käkledsbehandlingen masserar, töjer, pressurbehandlar och stretchar man igenom hela käkens muskulatur både utvändigt och inuti munnen. Denna behandling passar även bra att ta i samband med annan massagebehandling för kroppen.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.

Kraniosakral terapi

Endast i Luleå

En lugn medicinsk behandlingsform som med mjuka tryck stimulerar kroppen eget system till självläkning. Fem stora områden behandlas: centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika hinnor i hjärnan och ryggraden, kraniums ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höfterna.

Lindrar problem som huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta och fibromyalgi. Även effektivt mot koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.

Bindvävsmassage - koppning och Gua Sha

En effektiv behandling för att vårstäda kroppen inifrån och ut med koppor och Gua Sha. Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. 

Behandlingen resulterar i stor utrensning av gifter och metaboliskt avfall som bildar celluliter i vävnaderna. Muskulaturen får hjälp att slappna av och ger lindrad muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och minskar svullnader.

Vi använder oss av koppning och Gua Sha i denna behandling. Med kopporna blir det ett speciellt vakuumsug och är mycket effektivt men kan vara något smärtsamt. Gua Sha verktygen som vi skrapar på din kropp är lindrigare och man kan jobba mer specifikt på olika kroppsdelar och stagnationer.

Behandlingen anpassas givetvis efter dina behov, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.

Bindvävsmassage kan vara bra att ta som en kur med cirka 1 – 3 veckor mellan varje behandling. Ofta upplever man stor positiv förändring i kroppen efter 3 behandlingar.

30 min. behandling  750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.
Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.