Resultatinriktade behandlingar

Kraftfulla behandlingar som verkar på djupet. Du blir ordentligt genomarbetad och känner skillnad i kroppen direkt efter.

Se alla våra resultatinriktade behandlingar

Medicinsk massage
En behandling med fokus på att bli av med spänningsvärk och stress och istället få igång flödet och energin i musklerna igen

Vid behandlingen känner vi av var i kroppen trötthetsvärken sitter och behandlar med de tekniker som ger bäst resultat. Ofta upplever våra kunder att det gör ”gott ont” under behandlingen.

30 min. behandling 650 kr
50 min. behandling 920 kr
60 min. behandling 990 kr
90 min. behandling 1390 kr

Idrottsmassage

En djupgående och kraftfull behandling för dig som går omkring med spända muskler. Näringstillförseln till vävnaden ökar och slaggprodukter rensas ut.

Regelbundna behandlingar ger en avslappnande effekt vilket leder till bättre återhämtning. Risken för skador minskar och det möjliggör en intensivare träning. Vid behov stretchas kort muskulatur och du får personliga råd till egen stretch och träning.

30 min. behandling 650 kr
50 min. behandling 920 kr
60 min. behandling 990 kr
90 min. behandling 1390 kr

Alex helhetsbehandling

En individuellt skräddarsydd behandling som stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga. Passar dig som prövat det mesta, men som ändå inte mår bra eller har ihållande värk.

Du får lära dig hur kroppen hänger ihop, muskler, matsmältning, hormoner och nervsystem, men också hur hjärnan fungerar. Du får med dig verktyg att stötta kroppens självläkande förmåga. 

Vid första besöket är det bra att boka en 90 minuters behandling.

50 min behandling 990 kr
60 min. behandling 1120 kr
90 min. behandling 1590 kr

Triggerpunktsmassage

En behandling för dig som har ont i olika delar av kroppen på grund av muskelspänningar. Genom tryck på triggerpunkter slappnar musklerna av och smärtan släpper.   

Triggerpunktsmassage passar dig som har ont och kan hantera den tillfälliga smärtan när punkterna behandlas. Lösningen är att andas och slappna av så släpper spänningen snabbare. Efteråt känns det otroligt skönt.

Efter första behandlingen kan du känna dig något mörbultad och bli trött då behandlingen påverkar på djupet.

Behandlingstid:
30 min. behandling 650 kr
50 min. behandling 920 kr
60 min. behandling 990 kr

Lymfmassage

En mjuk behandlingsmetod som stärker kroppens naturliga reningssystem. Fokus på andning, hud och bindväv. Överskottsvätska och slaggprodukter transporteras på ett effektivt sätt ur kroppen.

Behandlingen gör att du slappnar av och flödet i hela kroppen blir bättre. För en del problemområden används ibland även djupare grepp och silikonkoppor för att lösa upp mer djupgående stopp och ärrvävnad.

Passar alla, men speciellt dig som har någon typ av ödem, primärt eller sekundärt efter en operation, lipödem, fibromyalgi, restless-legs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller en allmän känsla av att vara svullen.

60 min. behandling 990 kr
90 min. behandling 1390 kr
120 min. behandling 1690 kr

Käkledsbehandling

Käkledsbehandling hjälper dig som har besvärligt med överbelastning av käkmusklerna. Symtom på det är tex spänningshuvudvärk, smärta i käke, gnisslar/pressar tänder, pressar tunga, tinnitus, knäppningar i käkled.

I käkledsbehandlingen masserar, töjer, pressurbehandlar och stretchar man igenom hela käkens muskulatur både utvändigt och inuti munnen. Denna behandling passar även bra att ta i samband med annan massagebehandling för kroppen.

Det är Ulrika som ger denna käkledsbehandling.

30 min. behandling 650 kr

Kraniosakral terapi

En lugn medicinsk behandlingsform som med mjuka tryck stimulerar kroppen eget system till självläkning. Fem stora områden behandlas: centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika hinnor i hjärnan och ryggraden, kraniums ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höfterna.

Lindrar problem som huvudvärk, axel-, nack- och ryggbesvär, ledbesvär och whiplashskador, kronisk smärta och fibromyalgi. Även effektivt mot koncentrationssvårigheter, utmattningssymtom, tinnitus, magbesvär, nedstämdhet, sömnstörningar och stressrelaterade problem.

30 minuter 650 kr
50 minuter 920 kr
60 minuter 990 kr

Massage
Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.