Bokningsinformation

Viktig information vid  bokning

Här har vi samlat information som är bra att veta när du bokat tid hos oss. 

  • Vi vill att du avbokar din tid senast 24 timmar innan bokad tid.
  • Om oturen är framme och du blir sjuk kan du  avboka din tid kostnadsfritt även samma dag.
  • Är du förkyld eller har feber vill vi att du avbokar eller ombokar din tid till ett tillfälle längre fram.

Smidigast bokar du tid själv på nätet. Tryck på ”Boka tid” och följ instruktionerna. Det går även bra att mejla oss  bokningsförfrågningar.

Meddela oss vid bokning om du är gravid, tar någon medicin eller har sjukdom som kan påverka behandlingen.

Vi har telefontider vardagar kl 09-17, lördagar kl 11-16 och söndagar 12-15 på 0920-25 94 00. Du kan ringa och rådfråga om passande behandling, få hjälp att boka tid eller annat som du har på hjärtat.

Vi vill att du ska känna dig trygg och må så bra möjligt när du besöker oss. Säg gärna till om det är något speciellt du önskar att vi anpassar för dig och din behandling.

Feedback är värdefullt att få så vi kan göra eran upplevelse av besöket på Kroppsbalans ännu bättre. Maila gärna in dina synpunkter till anneli@kroppsbalans.com

Våra lokaler är i markplan, men det är fyra trappsteg upp för att komma in till oss. Tveka inte att fråga om hjälp vid behov. Vi finns här för dig!

I vårt mysiga väntrum kan du sitta ner en stund före och efter din behandling. Kom gärna en liten stund innan din bokade tid så du hinner slappna av och landa. Då får du ut ännu mer av din behandling. Vi bjuder på te, kaffe och vatten. Kundtoalett finns i anslutning till väntrummet. Din terapeut hämtar dig i väntrummet när det är din tur.

Hos oss kan du betala med ”Klarna” som är färdigt ifyllt, men det går lika bra att välja ”Betala på plats” om du bockar för den knappen i stället. Välj alltid ”Betala på plats” om du vill betala med kort, swish, värdebevis, friskvårdsunderlag, presentkort, Benify, Benefits och ePassi.

Det är endast för presentkort köpt via Boka Direkt som du ska lägga in koden vid själva bokningstillfället. Har du ett tryckt presentkort så välj ”Betala på plats” och ta med dig presentkortet till betalningstillfället.

Bra att veta gällande kvittot

  • Du får med dig ett kvitto med den informationen som behövs för att behandlingen ska vara avdragsgill. Behöver du något ytterligare kompletterande underlag – hör av dig så fixar vi det.
  • Priserna är inklusive moms.
  • Det går bra att använda friskvårdsbidrag – gäller alla våra behandlingar och tjänster.
  • Våra behandlingar är fullt avdragsgilla för företag.

Följ gärna Kroppsbalans på Instagram och Facebook