Gruppträning

Inspirerande träning i en mysig och trivsam atmosfär där du kan njuta och ladda ny energi.

Vill du, så stanna gärna kvar efter passet och drick en kopp te och surra en stund.

Gruppträning

I Boden har vi en härlig träningssal för 10 personer. Passen har olika fokus och kräver inga förkunskaper. Ta gärna med mamma, ett syskon, en vän eller någon annan du vill få en fin stund tillsammans med.

Hos oss kan du även byta om och duscha i våra omklädningsrum som finns för både damer och herrar. Var gärna ombytt och klar ca 10 minuter innan passet börjar, för att lösa det praktiska och hinna landa i salen.

Du bokar smidigt in dig här

Eller ring Sofia på 0920-259400 så hjälper hon gärna dig.

Mjukyoga

Onsdagar kl 10:00-11:00
Pris: 195 kr

Låt dessa bli veckans guldstund med enkla sköna rörelser som förbättrar cirkulationen, rörligheten och som ger ökad livsenergi. Detta pass är särskilt lämpligt för nybörjare och seniorer eller för dig som vill utföra mjuka och skonsamma rörelser av någon annan anledning. Vi utför yogan på sköna ullyogamattor och använder vid behov även stolar för ökad komfort och trygghet.

Nina välkomnar dig till denna ljuvliga timmes träning och vi har all utrustning som behövs. Du tränar skönast i mjuka kläder och inga förkunskaper krävs.

Yoga flow

Tisdagar kl 18:30 – 19:30
Pris: 195 kr

I yoga flow rör vi oss igenom solhälsning, stående och sittande positioner i ett skönt flöde. Vi skapar ett flow mellan andning och rörelserna. Vi avslutar med en skön avslappning. Alla kan vara med på detta pass utifrån sina förutsättningar.

Veronika hälsar dig välkommen till detta pass och inga förkunskaper om yoga krävs. Vi har all utrustning på plats och vi tipsar om att träna i mjuka sköna kläder.

Yes yoga det är helg!

Fredagar kl 16:00 – 17:00
Pris: 195 kr

Detta yogapass hjälper oss att släppa på veckans stress så vi landar i oss själva igen. Vi avrundar passet med en längre meditation som ger oss en avslappnad känsla in i helgen.

Veronika hälsar dig välkommen till detta pass och inga förkunskaper om yoga krävs. Vi har all utrusning på plats och vi tipsar om att träna i mjuka sköna kläder.

Mjuk morgonyoga med frukost

Torsdagar kl 07:00 – 08:15
Pris: 295 kr

Vi väcker kroppen med mjuka rörelser som förbereder oss inför dagen och skapar energi. I avslappningen fokuserar vi på att gå in i dagen med energi. Yogapasset är 45 minuter och efteråt bjuds det på en god och nyttig frukost, så räkna ytterligare 30 minuter i tid för det.

Veronika hälsar dig välkommen till detta pass och inga förkunskaper om yoga krävs. Vi har all utrustning på plats och vi tipsar om att träna i mjuka sköna kläder.

Lördagsgodis

Lördagar kl 08:30-10:00
Pris: 230 kr

Starta helgen med rörelseglädje i en skön blandning – som ett fyrverkeri av ren energi. Det kan vara en blandning av funktionell cirkelträning, härliga danssteg och övningar för den inre coremuskulaturen. Alla kan vara med då träningen kan anpassas efter varje individs olika förutsättningar. Inget är svårt utan bara roligt. Njut och fyll på dig själv under dessa 90 minuter och helgen är räddad.

Det är Maria. W som håller i dessa superroliga pass och hela hon är ett riktigt vitaminpiller.

Efterhand kommer vi att utöka med fler teman, exempelvis yoga för mamma + baby och ungdomar.

Till hösten kommer du kunna handla klippkort eller terminskort på yoga hos oss.

Vad skulle du vilja träna hos oss? Kom gärna med önskemål.

Håll utkik i våra kanaler.