Gruppträning

Inspirerande träning i en mysig och trivsam atmosfär där du kan njuta och ladda ny energi.

Vill du, så stanna gärna kvar efter passet och njut i vår härliga bastu och relax. 

Gruppträning

I Boden har vi en härlig träningssal för 8 personer. Passen har olika fokus och kräver inga förkunskaper. Ta gärna med mamma, ett syskon, en vän eller någon annan du vill få en fin stund tillsammans med.

Hos oss kan du även byta om och duscha i våra omklädningsrum som finns för både damer och herrar. Var gärna ombytt och klar ca 10 minuter innan passet börjar, för att lösa det praktiska och hinna landa i salen.

Du bokar smidigt in dig här

Eller ring Sofia på 0920-259400 så hjälper hon gärna dig.

Mjukyoga

Onsdagar kl 10:00-11:00
Pris: 195 kr

Låt dessa bli veckans guldstund med enkla sköna rörelser som förbättrar cirkulationen, rörligheten och som ger ökad livsenergi. Detta pass är särskilt lämpligt för nybörjare och seniorer eller för dig som vill utföra mjuka och skonsamma rörelser av någon annan anledning. Vi utför yogan på sköna ullyogamattor och använder vid behov även stolar för ökad komfort och trygghet.

Nina välkomnar dig till denna ljuvliga timmes träning och vi har all utrustning som behövs. Du tränar skönast i mjuka kläder och inga förkunskaper krävs.

Hatha yoga

Start 18/8
Torsdagar kl 18:30-19:30
Pris: 195 kr

Hatha yoga är en härlig yogaform som gör kroppen varm och du får en skön ökad puls. Du får in styrka, balans och uthållighet i en fin kombination som gör att kroppen får jobba och vi uppnår en inre balans. Vi håller positionerna istället för att låta dem flöda. Solhälsningarna är ofta ett varmt inslag i dessa klasser. 

Kroppspositioner går alltid att anpassa beroende på vad just du klarar av. Du behöver inte ha några förkunskaper om hatha yoga för att gå dessa pass.

Ida välkomnar dig till denna ljuvliga timmes träning och vi har all utrustning som behövs. Du tränar skönast i mjuka kläder och inga förkunskaper krävs.

Vad skulle du vilja träna hos oss? Kom gärna med önskemål.

Håll utkik i våra kanaler.