Inspirationen kommer från den läkande kraften som finns i vår arktiska natur.

Det var här det började!

Det var i Armasjärvi i Tornedalen hos min mormor Alice som allt började. Hon hade en bondgård och elva barn.

Besöken hos henne var alltid spännande och det vilade en vacker mystik över hennes hem och trädgård. Jag minns smaken och doften av svarta vinbär och andra läkeväxter som hon kokade, torkade och gjorde salvor och omslag av. Mormor var känd för att ha Tornedalens finaste trädgård.

Jag kommer även ihåg människorna som kom till mormor för att få hjälp med behandlingar för diverse krämpor och besvär. De sa att hon hade läkande händer. Det här är grunden till mitt intresse och engagemang för naturlig läkekraft.

Själv heter jag heter Anneli Selberg och kommer från Harads. Jag har alltid gillat att ge massagebehandlingar och år 2000 startade jag Kroppsbalans i Göteborg. Det fanns dock en längtan tillbaka till mina rötter och naturen här i norr. Jag flyttade hem igen och driver sedan 2008 Kroppsbalans i Luleå och sedan 2022 i Boden.

Nu är vi ett stort och erfaret team som delar drivkraften att ge massage, möta människor, ge behandlingar för ökat välbefinnande och på olika sätt stötta kroppens naturliga självläkande förmåga.

Styrkan och inspirationen hämtar vi från vår arktiska natur.

“The Power of Swedish Lapland”

 

Anneli Selberg
grundare av Kroppsbalans