Träning

Funktionell träning för dig som vill förbättra din fysik och förmågan att hantera stress. Yoga kan du träna individuellt och med fokus på andningsövningar eller i grupp i vår fina yogasal i Boden.

Se alla våra träningsprogram

Funktionell träning

Träningen leds av Alex Gudevik och passar dig som vill förbättra din fysik och förmåga att hantera stress. Den har en avslappnande och avstressande effekt på din kropp samtidigt som den ger ökad rörlighet och styrka.

Då får du ett personligt träningsprogram med övningar som du kan göra hemma utan tunga redskap. Du arbetar istället med din kropps naturliga belastning och vikt. Grunden kommer från yoga och qigong. Till en början är övningarna enkla, men efter hand som din fysik förbättras byggs träningen på och den blir mer avancerad för att utmana din kropp på ett bra och hållbart sätt. En träning som bygger en grund och gör att du bättre klarar annan träning också. 

50 minuter 750 kr
60 minuter 850 kr

Denna behandling finns endast på Kroppsbalans i Luleå

Yoga- och andningsövningar

Du lär dig mjuka och sköna andnings- och yogaövningar som du även kan göra själv hemma och som gör att du kan slappna av i vardagen. Individuellt eller tillsammans med en vän.

Övningarna görs sittande på golvet eller på en stol eller på en yogamatta och du behöver inga speciella förkunskaper eller yogakläder. Mycket fokus på andningen och den kraft den besitter. I samråd med din yogalärare kommer ni överens om vilken yoga som passar dig bäst.

Hatha yoga passar dig som vill bygga en bra grund, lära känna din kropp och stärka musklerna och lära dig andas för ökad syresättning och bättre fokus. Yinyoga passar dig som verkligen vill släppa spänningar och känna musklerna. Varje position hålls i 3-5 minuter och du använder andetagets kraft för att landa i kroppen och känna hur musklerna slappnar av. Otroligt avslappnande och välgörande. Medicinsk yoga lär dig tekniker för att komma tillrätta med specifika problem, som sömnsvårigheter, migrän och olika stressrelaterade besvär.

30 minuter 490 kr
50 minuter 690 kr
60 minuter 750 kr (ta med en vän och träna två personer för 500 kr per person)

Yoga i grupp - Boden

Från 1 mars erbjuder vi yoga i grupp (10 personer) när vi öppnar i Boden. Yogaklasserna kommer att ha olika fokus och kräver inga förkunskaper.  Du tränar skönast i mjuka kläder. Ta gärna med mamma, ett syskon, en vän eller någon annan du vill få en fin stund tillsammans.

För att vara säker på att få plats direkt när vi öppnar kan du redan nu boka de yogapass du är intresserad av. Under mars erbjuder vi fyra olika klasser. 

Yoga flow – tisdagar kl 18:30 – 19:30

Här rör vi oss igenom solhälsning, stående och sittande positioner i ett skönt flöde. Vi skapar flow mellan andning och rörelserna. Vi avslutar med en skön avslappning. Alla kan vara med på detta pass utifrån sina förutsättningar.

Mysyoga – onsdagar kl 10:00-11:00

Låt detta bli veckans guldstud med sköna rörelser som förbättrar din cirkulation, rörlighet och som ger dig en stor portion livsenergi. Vi utför yogan på sköna ull-yogamattor och använder även stolar vid behov för ökad komfort och trygghet.


Mjuk morgonyoga med frukost – torsdagar kl 07:00 – 07:45

Vi väcker kroppen med mjuka rörelser som förbereder oss inför dagen och bygger upp energi. I avslappningen fokuserar vi på att gå in i dagen med ny härlig kraft. Vi avslutar tillsammans med en god och näringsriktig frukost.


Yes yoga det är helg – fredagar kl 16.00-17.00

Detta yogapass kommer hjälpa dig släppa på veckans stress och spänningar. Vi avslutar med en lång avslappning som gör att du kan välkomna helgen lugn och balanserad.

Personlig träning och massage i ett

Det här är din guldstund för din hälsa och ditt välbefinnande. Här får du hjälp att komma igång med din träning på ett hållbart sätt, eller vässa formen och få stöttning i vidare målsättningar gällande din hälsa och träning.

Du får först personlig träning i ca 60 minuter, skräddarsydd för dig i vår mysiga träningssal.

Efter det tar du en dusch och sedan får du 50 minuters massage, självklart anpassad efter dina önskemål och behov.

Du kan byta om i vårt omklädningsrum som är i anslutning till duscharna och bastun precis bredvid träningssalen.

Om du önskar kan du sedan koppla av ytterligare i vår reala med en skön bastu.

Det är Maria Wikström som håller i dessa pass.

120 minuter 1690 kr

Denna behandling finns endast på Kroppsbalans i Boden

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.