Träning

Funktionell träning för dig som vill förbättra din fysik och förmågan att hantera stress. Yoga kan du träna individuellt och med fokus på andningsövningar eller i grupp i vår fina yogasal i Boden.

Se alla våra träningsprogram

Funktionell träning

Träningen leds av Alex Gudevik eller Olle Sjöland Thulin i Luleå. Passar dig som vill förbättra din fysik och förmåga att hantera stress. Den har en avslappnande och avstressande effekt på din kropp samtidigt som den ger ökad rörlighet och styrka.

Då får du ett personligt träningsprogram med övningar som du kan göra hemma utan tunga redskap. Du arbetar istället med din kropps naturliga belastning och vikt. Till en början är övningarna enkla, men efter hand som din fysik förbättras byggs träningen på och den blir mer avancerad för att utmana din kropp på ett bra och hållbart sätt. En träning som bygger en grund och gör att du bättre klarar annan träning också. 

50 minuter 790 kr.
60 minuter 890 kr.

Yoga för dig

Du lär dig mjuka och sköna andnings- och yogaövningar som du även kan göra själv hemma och som gör att du kan slappna av i vardagen. Individuellt eller tillsammans med en vän.

Övningarna görs sittande på golvet eller på en stol eller på en yogamatta och du behöver inga speciella förkunskaper eller yogakläder. Mycket fokus på andningen och den kraft den besitter. I samråd med din yogalärare kommer ni överens om vilken yoga som passar dig bäst.

Hatha yoga passar dig som vill bygga en bra grund, lära känna din kropp och stärka musklerna och lära dig andas för ökad syresättning och bättre fokus. 

Yinyoga passar dig som verkligen vill släppa spänningar och känna musklerna. Varje position hålls i 3-5 minuter och du använder andetagets kraft för att landa i kroppen och känna hur musklerna slappnar av. Otroligt avslappnande och välgörande. 

Medicinsk yoga lär dig tekniker för att komma tillrätta med specifika problem, som sömnsvårigheter, migrän och olika stressrelaterade besvär.

30 minuter 530 kr.
50 minuter 730 kr.
60 minuter 790 kr. (ta med en vän och träna två personer för 520 kr. per person)

Andning i fokus

Investera i en hälsosammare livsstil och lär dig om andningens kraft för ditt välbefinnande. Medveten andning handlar om att förstå hur viktig vår andning är för alla aspekter av vårt liv- våra tankar, känslor och kroppsliga funktioner.

Att andas är en funktion i kroppen – något som bara händer. Men det är inte bara viktigt att vi andas utan också hur vi andas.

Här får du lära dig olika andningsövningar som hjälper dig att balansera upp ditt nervsystem, syresätta cellerna, balansera upp inre organ som hjärta och lungor, bli mer fokuserad och klartänkt och hitta acceptans och närvaro i stunden.

Kom själv eller ta med en vän och dela på kostnaden.

30 minuter 530 kr.
50 minuter 730 kr.

Personlig träning och massage

Endast i Boden

Det här är din guldstund för din hälsa och ditt välbefinnande. Här får du hjälp att komma igångmed din träning på eett hållbart sätt, eller vässa formen och få stöttning i vidare målsättningar gällande din hälsa och träning.

Du får först personlig träning i ca 60 minuter, skräddarsydd för dig i vår mysiga träningssal.
Efter det tar du en duch och sedan får du 50 minuters massage, självklart anpassad efter dina behov och önskemål.

Du kan byta om i vårt omklädningsrum som är i anslutning till duscharna och bastun precis bredvid träningssalen.

Om du önskar kan du sedan koppla av ytterligare i vår relax med en skön bastu.

Det är Maria Wikström som håller i dessa pass.


120 minuter 1790 kr

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.