Friskvårdsbidrag

Lös in ditt friskvårdsbidrag hos oss – få ett värdebevis som är giltigt i ett år.

Vi har avtal med följande förmånsportaler:

Benefits

När du gör ditt köp i Benefits får du ett referensnummer som ska läggas in i fältet ”meddelande till Kroppsbalans”. Bokningen gör du via våran hemsida.  Sedan har du sex månader på dig att i lugn och ro boka dina behandlingar.

För att veta vilka behandlingar som går att boka går du in i Benefits förmånsportal. När du har valt din behandling gör du köpet i portalen och sedan sparar referensnumret du fått, det är betalningen. Du ska härmed boka matchande behandling via vår hemsida och lägga in referensnumret du fått från Benefits i fältet ”meddelande till Kroppsbalans”. 

Benify

När du gör ditt köp i Benify får du ett beställningsnummer som ska läggas in i fältet ”meddelande till Kroppsbalans”. Bokningen gör du via våran hemsida. Sedan har du sex månader på dig att i lugn och ro boka dina behandlingar.

För att veta vilka behandlingar som går att boka går du in på Benify förmånsportal. När du har valt din behandling gör du köpet i portalen och sedan sparar ordernumret du fått som börjar på ”b:bfy”, det är betalningen. Du ska härmed boka matchande behandling via vår hemsida och lägga in ordernumret du fått från Benify i fältet ”meddelande till Kroppsbalans”.

Täcker inte ditt bidrag hela summan dras det automatiskt av från din lön resterande summa.

ePassi

ActiWay är numera ePassi sedan 1 januari 2022. Har du gjort tidigare köp i ActiWay kan du logga in där och se de tidigare köpen.
För att göra ett köp i ePassi måste appen vara nedladdad i telefonen och ett konto kopplat. Köpet görs på plats i samband med din behandling.

När du gör ditt köp i Epasssi ska epassi-appen vara nedladdad och ett konto ska vara kopplat till dig innan din bokade tid hos oss. Är inget konto kopplat, ta kontakt med din arbetsgivare.
Du bokar din behandling via vår hemsida och betalningen ska göras på plats i samband med din behandling då kvittot endast räcker i 15minuter från att köpet har gjorts. Räcker inte ditt friskvårdsbidrag till hela behandlingen, betalar du resterande till oss på plats.

 

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till alla våra behandlingar, träningstjänster eller hälsoprodukter i vår butik.

Värdebevis
Löser du in friskvårdsbidraget mot ett värdebevis kan du sedan nyttja det när du vill under ett helt år. Om ditt friskvårdsbidrag är på exempelvis 2 200 kr från Region Norrbotten och du bokar en behandling för 960 kr, får du med ett värdebevis på 1 240 kr som du kan nyttja vid senare  behandlingstillfällen.

Lös in friskvårdbidraget digitalt
Om du inte har möjlighet att komma till oss kan vi lösa värdebeviset och kvittot digitalt. Skicka då ett mejl med ditt namn och eventuell annan information du vill ha med på kvittot samt beloppet till sofia@kroppsbalans.com. Betalningen gör du via Swish på numret: 123 557 28 39.

Har du ett friskvårdsunderlag kan du maila in en bild på underlaget så fixar vi ett värdebevis till dig digitalt.

Vi är med i förmånsportalerna Benify, Epassi och Benefits där du även kan lösa in ditt friskvårdsbidrag.

Har du frågor som rör ditt friskvårdsbidrag hör av dig till Sofia på 0920-25 94 00. Du kan också komma förbi vår reception för personlig service på Stationsgatan 46 i Luleå, vardagar kl 09-17, lördagar kl 11-16 eller söndagar kl 12-15. Du kan också skicka ett mejl till sofia@kroppsbalans.com

Presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter.Det är giltigt i två år från inköpsdatumet.