Friskvårdsbidrag

Lös in ditt friskvårdsbidrag hos oss – få ett värdebevis som är giltigt i ett år.

Vi har avtal med följande förmånsportaler:

Benefits

När du gör ditt köp i Benefits får du ett referensnummer som ska läggas in i fältet ”meddelande till företaget/salongen”. Bokningen gör du via våran hemsida.  Sedan har du sex månader på dig att i lugn och ro boka dina behandlingar.

För att veta vilka behandlingar som går att boka går du in i Benefits förmånsportal. När du har valt din behandling gör du köpet i portalen och sedan sparar referensnumret du fått, det är betalningen. Du ska härmed boka matchande behandling via vår hemsida och lägga in referensnumret du fått från Benefits i fältet ”meddelande till Salongen”. 

Benify

När du gör ditt köp i Benify får du ett beställningsnummer som ska läggas in i fältet ”meddelande till företaget/salongen”. Bokningen gör du via våran hemsida. Sedan har du sex månader på dig att i lugn och ro boka dina behandlingar.

För att veta vilka behandlingar som går att boka går du in på Benify förmånsportal. När du har valt din behandling gör du köpet i portalen och sedan sparar ordernumret du fått som börjar på ”b:bfy”, det är betalningen. Du ska härmed boka matchande behandling via vår hemsida och lägga in ordernumret du fått från Benify i fältet ”meddelande till Salongen”.

Täcker inte ditt bidrag hela summan dras det automatiskt av från din lön resterande summa.

ePassi

För att göra ett köp i ePassi måste appen vara nedladdad i telefonen och ett konto kopplat. Köpet görs på plats i samband med din behandling.

Du bokar din behandling via vår hemsida och betalningen ska göras på plats i samband med din behandling då kvittot endast räcker i 15minuter från att köpet har gjorts. Räcker inte ditt friskvårdsbidrag till hela behandlingen, betalar du resterande till oss på plats.

Hinner du inte boka behandling för årets friskvård kan vi ändå fixa det åt dig. Gör köpet i epassi-appen och få ett värdebevis som är giltigt i ett år. Detta gör att inga friskvårdspengar går förlorade.

 

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till alla våra behandlingar, träningstjänster eller hälsoprodukter i vår butik.

Värdebevis
Hinner du inte boka behandlingar för årets friskvårdsbidrag kan du ändå andas ut och ta det lugnt. 

Vi fixar ett värdebevis åt dig på motsvarande belopp som din friskvård är på. Du får ett giltigt kvitto som du ger till din arbetsgivare och du får med dig ett värdebevis som är giltigt i ytterligare ett år.

Det värdebevis betalar du på plats med på Kroppsbalans på dina kommande besök hos oss. Enkelt och inga friskvårdspengar behöver gå förlorade.

Beställningsunderlag
Vi tar även emot rekvisitioner som du kan betala med för behandling.

Är det så att du inte hinner använda årets friskvårdsbidrag så kan du lösa in ditt beställningsunderlag och få tillbaka ett värdebevis på motsvarande summa som är giltigt i ytterligare ett år.

Lös in friskvårdsbidraget digitalt
Om du inte har möjlighet att komma till oss kan vi lösa värdebevis och kvitto digitalt. Skicka då ett mejl med ditt namn och eventuell annan information du vill ha med på kvittot samt beloppet till sofia@kroppsbalans.com. Betalningen gör du via Swish på numret: 123 557 28 39.

Har du ett friskvårdsunderlag kan du maila in en bild på underlaget så fixar vi ett värdebevis till dig digitalt.


Har du frågor som rör ditt friskvårdsbidrag hör av dig till receptionen på 0920-25 94 00. Du kan också komma förbi vår reception för personlig service på Stationsgatan 46 i Luleå, vardagar kl 09-17, lördagar kl 11-16 eller söndagar kl 12-15. Du kan också skicka ett mejl till sofia@kroppsbalans.comPresentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter.Det är giltigt i två år från inköpsdatumet.