Friskvårdsbidrag

Lös in ditt friskvårdsbidrag hos oss – få ett värdebevis som är giltigt i ett år.

Vi har avtal med följande förmånsportaler:

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till alla våra behandlingar, träningstjänster eller hälsoprodukter i vår butik.

Värdebevis
Löser du in friskvårdsbidraget mot ett värdebevis kan du sedan nyttja det när du vill under ett helt år. Om ditt friskvårdsbidrag är på exempelvis 2 200 kr från Region Norrbotten och du bokar en behandling för 920 kr, får du med ett värdebevis på 1 280 kr som du kan nyttja vid senare  behandlingstillfällen.

Lös in friskvårdbidraget digitalt
Om du inte har möjlighet att komma till oss kan vi lösa värdebeviset och kvittot digitalt. Skicka då ett mejl med ditt namn och eventuell annan information du vill ha med på kvittot samt beloppet till sofia@kroppsbalans.com. Betalningen gör du via Swish på numret: 123 557 28 39.

Har du ett friskvårdsunderlag kan du maila in en bild på underlaget så fixar vi detta åt dig. 

Vi är med i förmånsportalerna Benify, Epassi och Benefits där du även kan lösa in ditt friskvårdsbidrag.

När du gör ditt köp i Epasssi ska epassi-appen vara nedladdad och ett konto ska vara kopplat till dig innan din bokade tid hos oss. Betalningen ska göras på plats i samband med din behandling då kvittot endast räcker i 15minuter från att köpet har gjorts. Räcker inte ditt friskvårdsbidrag till hela behandlingen, betalar du resterande till oss på plats.

När du gör dina köp i Benify eller Benefits får du ett beställningsnummer/referensnummer som ska läggas in i fältet “meddelande till Kroppsbalans”. Bokningen gör du via våran hemsida.  Sedan har du sex månader på dig att i lugn och ro boka dina behandlingar.

Har du frågor som rör ditt friskvårdsbidrag hör av dig till Sofia 0920-25 94 00. Du kan också komma förbi vår reception för personlig service på Stationsgatan 46 i Luleå, vardagar kl 09-17 eller lördagar kl 11-15. Du kan också skicka ett mejl till sofia@kroppsbalans.com

Presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter.Det är giltigt i två år från inköpsdatumet.