Personlig service alla vardagar och lördagar. Handla presentkort, oljor, kosttillskott och andra produkter som vi fyllt vår butik med.

Vi finns här för dig!

I vår butik och reception träffar du Sofia och på lördagarna Elle och Ellen. Här kan du boka tid och få hjälp att välja behandling, men också köpa vårt uppskattade presentkort, prova oljor från vår egen serie eller bara sitta ner en stund med en kopp te i vår rofyllda miljö. Välkommen in!

Öppet måndag – fredag kl 09-17,
lördag kl 11 -15.

(Självklart kan du även handla i samband med en behandling under övriga tider).

Ett urval av våra produkter

100 % naturliga kosttillskott

Svenska terapeutiska kosttillskott från Egenvårdspolen med alla viktiga mineraler och vitaminer.
Boosta dig lite extra med vinterpaket (Omega 3, C- och D-vitamin) med tre viktiga tillskott som kroppen så väl behöver den här mörka årstiden. Pris 490 kr.  

 • B Complex139 kr – Ökar ämnesomsättningen och energiproduktionen. Viktiga för att hjärnan och nervsystemet ska fungera bra.
 • C 500 Vitamin 189 kr – Boostar immunförsvaret och skyddar mot bland annat hjärt- och kärlsjukdomar.
 • D Vitamin D3109 kr – Viktig vitamin som hjälper att bibehålla en normal benstomme och immunsystemets funktion.
 • Selen 139 kr – Motverkar nedbrytandet av celler och är viktig för hjärtat och musklerna. Selenbrist kan öka risken för cancer.
 • Zink 139 kr – Viktig för att matsmältningen ska fungera och nödvändigt för celltillväxt
 • Omega3 209 kr – Sänker blodfetter och minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Bio Magnesium 90 kapslar 169 kr/180 kapslar 298 kr– En viktig mineral för muskulaturen, lederna, hjärnan och hjärtat. Hjälper kroppens förmåga att ta upp kalcium.
 • Bredspektrum Mineraler 209 kr – Behandlar översyrlighet i kroppen, är bra mot reumatiska besvär samt matsmältningen
 • Bredspektrum Optimal Protect 309 kr – Bekämpar fria radikaler som påskyndar åldrandet och ökar risken för sjukdomar samt minskar trötthet
 • LactoBifidum Complex 509 kr – Bra mot mag- och tarm relaterade sjukdomar då den återställer balansen i tarmfloran och stoppar överväxt av bakterier.
 • Kudzu 309 kr – För behandling av nikotin- och alkoholmissbruk, skyddar mot hormonrelaterade störningar och sänker blodtrycket.
 • Basplus 100g 149 kr – Återställer syrabalansen i kroppen, stärker matsmältningssystemet och förhindrar inflammationer.  
 • MitoCell 359 kr – Hjälper till att förebygga dysfunktion i cellerna, vilket kan vara negativt för många hälsotillstånd. Minskar även trötthet.
 • Magnesium L-Teanin 369 kr – Essentiell för muskulaturen, lederna, hjärtat och hjärnans funktioner. Minskar psykisk och fysisk stress, förbättrar kognition samt den allmänna mentala hälsan.
 • Glycin 139 kr – Hjälper till att sänka kortisolnivåerna, håller huden fin, förbättrar sömnen samt bra för att avgifta kroppen.
 • Wild Yam 269 kr – Innehåller progesteron som hjälper att återställa den hormonella balansen. Bra vid PMS- och övergångsbesvär
 • L-Arginin 269 kr – Aminosyra som ökar kroppens cirkulation.
 • Bio L-Glutamin 309 kr – Aminosyra som är viktig vid intensiv träning, sjukdom eller gastrointestinala störningar.
 • MSM 200g 169 kr – En organisk form av svavel som hjälper mot ledproblem, värk och inflammation samt eksem, torr hud och håravfall.
 • Vitlök 98 kr – Boostar immunförsvaret och har antibakteriella och antivirala egenskaper.
 • NAC 209 kr – En kraftig antioxidant viktig för matsmältningen och  ämnesomsättningen samt upprätthåller hudens kvalitet.

CryoDerm

CryoDerm kryoterapiprodukter ger snabbverkande, djupt penetrerande kylterapi som lindrar långvarig smärta. De innehåller bara naturliga ingredienser och är kliniskt bevisat att hjälpa.

Produkterna innehåller inga färgämnen eller fetter, vilket gör att det inte blir fläckar på kläderna vid användning. 

CryoDerm Roll on – 200 kr
Verkar snabbt och används för att kyla. Enkel applicering med roll-on.

CryoDerm Gel – 200 kr
Tjock i strukturen, verkar snabbt och är kylande. Lätt att applicera på ett begränsat område. 

CryoDerm Heat Roll on – 200 kr
Verkar snabbt och används för att värma. Enkel applicering med roll-on.

Eteriska oljor från dōTERRA

Eteriska oljor kan användas av alla och de kan förändra vårt humör, hjälpa oss att känna oss mer avslappnade, hjälpa oss att fokuserade, ge oss mer energi eller bidra till en god natts sömn.

Erbjudande!

En fin present är vår aromalampa och introkit med tre underbara oljor för paketpriset 920 kr. 

Aromalampa 590 kr – Den moderna och  lättplacerade lampan sprider dofter i rummet. En fin present till nära och kära eller en njutning till dig själv.

Doterras introkit med tre oljor 339 kr – Innehåller Lavender, Peppermint och Lemon. Perfekt startkit med tre fantastiska oljor att använda i aromalampan.

DoTERRAs eteriska oljor

Vi har en mängd ljuvliga oljor som sprider stämning i ditt hem eller på din arbetsplats. Alla oljor är 15 ml (Deep Blue 5 ml).

Lemon 180 kr – En upplyftande och energigivande arom. Som ett solsken och bidrar till känslor av lätthet och glädje. 

Peppermint 290 kr – Ger en mintig, örtig och uppfriskande doft i rummet.

Lavender 340 kr – Skapar lugna och avslappnade känslor och förbättrar humöret. En mångsidig olja att ha till hands vart du än går.

Wild Orange 189 kr – En söt, pigg och uppfriskande doft som lyfter din dag. Har en hög intensitet av smak och arom.

Grapefruit 240 kr – Stärker sinnena och uppskattas för sina många användningsområden och uppfriskande arom.

Eucalyptus 230 kr – Bidrar till avslappning när den appliceras på huden. Idealisk för en lugnande massage. I   diffusern sprider oljan en fräsch känsla i rummet eller i bastun.

Tee Tree 269 kr – Hjälper till att rena och göra luften fräsch från obehagliga lukter.

Citrus Bliss 383 kr – Bra för att skapa fokus och klarhet. De kraftfulla essenserna i oljan kombineras i en unik och harmonisk blandning som höjer humöret.

Air 355 kr – Mintig och uppfriskande blandning som har en lugnande effekt när den appliceras lokalt. Kyler och livar upp kroppen, vilket ger dig en känsla av rena luftvägar.

On Guard 539 kr – Har en energigivande och upplyftande arom. 

Deep Blue 495 kr (5 ml) – Samlar åtta eteriska oljor som är kända för att trösta och kyla leder och muskler. Speciellt Wintergreen och Peppermint arbetar tillsammans för att lugna efter ett intensivt träningspass. Ger lugnande fördelar och komfort till rygg, ben och fötter.

Cedarwood 230 kr – Känd för sin rika nyans och varma, träiga doft för huden. En av de mest jordande oljorna och hjälper till att främja en lugnande miljö i slutet av en lång dag.

Siberian Fir 319 kr – Kan hjälpa till att främja känslor av lätt andning, samtidigt som den lugnar känslorna och ger en jordande effekt. 

Balance 349 kr – Den fräscha och träiga aromen är perfekt olja när du behöver lite harmoni i ditt liv. Emotionellt välgörande eteriska oljor som samverkar för att skapa en känsla av lugn och välbefinnande.

Doterra Roll On

Perfekta ”to-go”-oljor som enkelt kan packas ned, användas på kroppen och andas in för en boost i vardagen. En “bra-att-ha” för väskan. Alla Touch är 10 ml.

Lavender Touch 270 kr – Är känd för sina avslappnande egenskaper och förmåga att lugna och mjukgöra huden.

Peppermint Touch 259 kr –  Kan användas när som helst, var som helst för en snabb energikick. Har en renande och svalkande arom.

On Guard Touch 390 kr – En skyddande olja för huden och ger en upplyftande arom. Doften är varm och kryddig.

Clary Calm 459 kr – Speciellt designad för kvinnor för att lugna sinne och kropp under menstruationscykler. 

Motivate Touch 290 kr – Bidrar till känslor av självförtroende, mod och tro. En arom att använda i tider med negativa känslor. Släpper loss kreativa krafter och skapar känslor av mod.

DoTERRA – produkter utöver det vanliga.

Deep Blue Rub – 120 ml 495 kr.
Citrus Bliss hand lotion – 75 ml 129 kr.
On Guard tandkräm – 125 g 150 kr.
Body Butter SPA – 226 g 339 kr.
Hand & Body Lotion SPA – 200 ml 249 kr.
On Guard Soft gel – 60 st 489 kr

 

Vår egen olja

Oljorna vi masserar med har vi själva tagit fram. De har en naturlig läkekraft samtidigt som de doftar ljuvligt. Under 2022 kommer du att kunna köpa dem i vår butik.  

 

Presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter. Det är giltigt i två år från inköpsdatumet