1 mars öppnar Kroppsbalans i Boden på Kungsgatan 23. Förutom ljuvliga behandlingar kommer vi att erbjuda yogaklasser i vår fina yogasal. Passa på att ta del av vårt fina  öppningserbjudande på behandlingar. 

Välkommen till Kroppsbalans i Boden
Äntligen kan vi berätta att Kroppsbalans även öppnar i Boden, på Kungsgatan 23. Precis som i Luleå kommer du att kunna ta del av massage och andra ljuvliga behandlingar som är välgörande för både kropp och själ. Även miljön kommer att andas samma rofyllda känsla som i Luleå. Inspirationen hämtar vi från vår arktiska natur. Läs mer om våra behandlingar

Öppningserbjudande
När du bokar din första behandling i Boden får du 25 % rabatt på din första behandling samt en liten gåva. Erbjudandet gäller under hela mars när du gör din bokning via vår webb och väljer ”Betala på plats”, inte ”Betala med klarna”.

Märk bokningen 25 % i fältet ”Meddelande till Kroppsbalans.”

Yogaklasser
I Boden har vi dessutom en fin yogasal, vilket gör att vi breddar Kroppsbalans verksamhet med att erbjuda yogaklasser (8 personer). 
Yogaklasserna kommer att ha olika fokus och kräver inga förkunskaper. Ta gärna med mamma, ett syskon, en vän eller någon annan du vill få en fin stund tillsammans med.

För att vara säker på att få plats direkt när vi öppnar kan du redan nu boka den klass du är intresserad av.

Under mars och april erbjuder vi fyra olika klasser: 

Yoga flow
Tisdagar kl 18.30 – 19.30
Pris: 195 kr

Yoga för seniorer
Onsdagar kl 10:00-11:00
Pris: 195 kr

Mjuk morgonyoga med frukost 
Torsdagar kl 07.00 – 07.45 + frukost ytterligare 30 min 
Pris: 295 kr

Yes yoga det är helg
Fredagar kl 16.00 – 17.00
Pris: 195 kr

Efterhand kommer vi att utöka med fler teman, exempelvis yoga för mamma + baby och ungdomar. Håll utkik i våra kanaler. 

Vi hämtar inspiration ifrån den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.