Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter. Det är giltigt två år från inköpsdatumet.

Ge bort omtanke

Presentkortet kan du köpa på flera sätt.

I butik
Enklast köper du det i vår butik, vardagar kl 09-17, lördagar kl 11-15. Har du inte möjlighet att besöka oss under öppettiderna, kontakta oss via mejl sofia@kroppsbalans.com eller ring 0920-25 94 00 så bestämmer vi en tid som passar.

Med post
Vi kan även skicka presentkortet med post. Skriv ett mail till sofia@kroppsbalans.com och ange den summa du vill ha på presentkortet samt ditt namn och adress. Betalningen gör du via Swish på nummer: 123 557 28 39. När vi fått betalningen postar vi presentkortet till dig eller direkt till personen som ska får det.

Online via Klarna
Du kan även köpa presentkortet online. Efter betalning till Klarna får du ett mejl med ett presentkort och en kod som anges när presentkortet ska användas.

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.