Signatur-
behandlingar

Exklusiva behandlingar som är en upplevelse för alla  sinnen. Massage kombineras med smakprover och hälsodrycker av läkeväxter från vår arktiska natur. Du blir avslappnad samtidigt som du får ny energi och ett nytt minne att ta med in i vardagen.

Se alla våra signaturbehandlingar

Dessa ljuvliga behandlingar är inspirerade av olika kraftplatser i Swedish Lapland. Varje behandling har en unik effekt och ger dig bland annat avslappning, återhämtning och ny energi. Växterna är utvalda för att förstärka hälsoeffekterna i varje behandling. 

Oljorna vi masserar med har vi själva tagit fram. De har en naturlig läkekraft samtidigt som de doftar ljuvligt. En underbar helhetsupplevelse att ge dig själv eller någon vän som söker det lilla extra. 

Ett tips: ge bort ett presentkort med en signaturbehandling till en hemvändare eller någon annan som särskilt uppskattar vår arktiska natur och platserna i Swedish Lapland. 

Luleå

En energigivande massagebehandling med kontrasterna mellan varma stenar och kylande is. Det ger en stärkande effekt på immunförsvaret, förbättrar blodcirkulationen och ger en skön känsla i hela kroppen. 

Behandlingen avrundas med smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter som nässelfröte med granskottssirap, rosenrot, blåbärsremmar och blåbärssshot.

Behandlingen påminner om när man kombinerar bastu med isbad. 

Total behandlingstid 75 minuter • 1 675 kr

Storforsen

En massageupplevelse där du blir ordentligt ompysslad från topp till tå medan du bara njuter och mår gott. Den är avslappnade, utrensande och uppfriskande. 

Behandlingen börjar med att du tar på dig en badrock och slår dig ner i en fåtölj med ett välgörande fotbad med björkfotsalt. Efter det följer en fotskrubb gjord av björk, salt och honung och en härlig fot- och underbensmassage.

Under behandlingen får du avnjuta några av våra arktiska smakupplevelser, som björksavsdryck, dryck av chaga/sprängticka, björkte, björkkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och gravat renkött.

Välj sedan om du vill ha en skönt avslappnande massage eller om du önskar en mer djup och kraftfull behandling.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 800 kr

Kåbdalis

En avslappnande behandling där vi fokuserar på trötta fötter och underben. Den förbättrar cirkulationen och mjukar upp dina fötter. 

Du byter om till badrock, sedan börjar behandlingen med ett välgörande fotbad, följt av en fotskrubb gjord på färska björkblad. Avslutningsvis får du en rejäl fot- och underbensmassage som får dina fötter att känna sig som nya.

Under behandlingen får du avnjuta våra goda och hälsobringande smakupplevelser som chaga/sprängticka, mynta- och svartvinbärste, skvattramkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och torkade odon.

Total behandlingstid 50 minuter • 1 050 kr

Kvikkjokk

En lyxig duobehandling för att fira kärleken eller vänskapen. På varsin massagebänk får ni behandling samtidigt av varsin massageterapeut. En riktig guldstund tillsammans. 

Behandlingen börjar med att ni slår er ner i badrockar i våra sköna fåtöljer. Medan ni sitter i fotbad och vi pysslar om era fötter med fotskrubb och fot- och underbensmassage får ni avnjuta läskande smakupplevelser som rallarros-bubbel, rosenrotsextrakt, örtte med ros, hjortronremmar, skvattram-kryddade knäcksticks med tallskottsdip.

Därefter följer en skön avslappnande helkroppsmassage som gör att ni landar här-och-nu- i er själva och med varandra. 

Total behandlingstid 120 minuter • 2 125 kr per person.

För att boka denna behandling, eller om du har frågor, kontakta oss på 0920-25 94 00 eller via info@kroppsbalans

Abisko

En ljuvlig behandling som börjar med en mjuk och skön helkroppsmassage där du masseras med varma lavastenar och varma händer. Passar dig som har problem med led- eller muskelvärk eller är lite extra frusen. 

Behandlingen avrundas med smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter med blåbärsglögg, kanderad kvanne och kvannetinktur.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 875 kr

Harads

En djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger behaglig avslappning. En riktig klassiker för kropp och själ.

Efter massagen får du avnjuta smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter som björksticks med talldip, hälsote, rallarrosbubbel och hjortronremmar.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 625 kr

Armasjärvi

Vår mest kraftfulla behandling som sätter igång kroppens naturliga förmåga att läka och bli av med värk och besvär i kroppen.

Behandlingen börjar med en djup och kraftfull massage som hjälper till att lösa upp spänningar i kroppen med olika tekniker. Med triggerpunktsbehandling och muskeltöjningar mjukas muskulaturen upp för att få igång cirkulationen, återhämtningen och energiflödet i kroppen igen. 

Efter massagen får du avnjuta smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter som nyponshot, svartvinbärsglögg, tallbarksbröd med enbärssmör och lingonrem. Vi ger också råd om hur du på egen hand ska ta hand om din hälsa på bästa sätt.

Total behandlingstid 120 minuter • 2 325 kr

Signaturbehandling
Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.