Signatur-
behandlingar

Exklusiva behandlingar som är en upplevelse för alla  sinnen. Massage kombineras med smakprover och hälsodrycker av läkeväxter från vår arktiska natur. Du blir avslappnad samtidigt som du får ny energi och ett nytt minne att ta med in i vardagen.

Se alla våra signaturbehandlingar

Dessa ljuvliga behandlingar är inspirerade av olika kraftplatser i Swedish Lapland. Varje behandling har en unik effekt och ger dig bland annat avslappning, återhämtning och ny energi. Växterna är utvalda för att förstärka hälsoeffekterna i varje behandling. 

Oljorna vi masserar med har vi själva tagit fram. De har en naturlig läkekraft samtidigt som de doftar ljuvligt. En underbar helhetsupplevelse att ge dig själv eller någon vän som söker det lilla extra. 

Ett tips: ge bort ett presentkort med en signaturbehandling till en hemvändare eller någon annan som särskilt uppskattar vår arktiska natur och platserna i Swedish Lapland.

Kåbdalis

En avslappnande behandling där vi fokuserar på trötta fötter och underben. Den förbättrar cirkulationen och mjukar upp dina fötter. 

Du byter om till badrock, sedan börjar behandlingen med ett välgörande fotbad, följt av en fotskrubb gjord på färska björkblad. Avslutningsvis får du en rejäl fot- och underbensmassage som får dina fötter att känna sig som nya.

Under behandlingen får du avnjuta våra goda och hälsobringande smakupplevelser som chaga/sprängticka, mynta- och svartvinbärste, björkkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och delikat bärläder av blåbär.

Total behandlingstid 50 minuter • 1 090 kr.

Storforsen

En massageupplevelse där du blir ordentligt ompysslad från topp till tå medan du bara njuter och mår gott. Den är avslappnade, utrensande och uppfriskande. 

Behandlingen börjar med att du tar på dig en badrock och slår dig ner i en fåtölj med ett välgörande fotbad med björkfotsalt. Efter det följer en fotskrubb gjord av björk, salt och honung och en härlig fot- och underbensmassage.

Under behandlingen får du avnjuta några av våra arktiska smakupplevelser, som dryck av rallarrosbubbel, tinktur av chaga/sprängticka, björkte, björkkryddade dinkelsticks med tallskottsdip och delikat bärläder av lingon.

Välj sedan om du vill ha en skönt avslappnande massage eller om du önskar en mer djup och kraftfull behandling.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 950 kr.

Harads

En djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger behaglig avslappning. En riktig klassiker för kropp och själ.

Efter massagen får du avnjuta smak- och dryckesupplevelser baserade på arktiska läkeväxter som björksticks med talldip, hälsote, rallarrosbubbel och bärläder av hjortron.

Total behandlingstid 90 minuter • 1 690 kr.

Signaturbehandling
Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.