Företagstjänster

Satsa på hållbarhet även när det gäller personalen. Det är omtanke.

Att investera i sin personals välmående är också en investering som gynnar företaget, nu och i framtiden. När människor mår bra och blir sitt allra bästa ger win-win! Genom att teckna avtal med oss säkrar ni upp att de människor ni har i ert företag får precis de behandlingar och den stöttning de bäst behöver.

Behandlingar
Våra behandlingarna kan vara avkopplande och hjälpa till att minska stress, men också mer resultatinriktade där vi fokuserar på exempelvis stela nackar eller andra arbetsrelaterade besvär.

Föreläsningar och gruppövningar
Vi erbjuder även föreläsningar och olika typer av gruppövningar utifrån vad ni behöver just nu. Har ni inte möjlighet att komma till oss, i Luleå eller Boden, kommer vi till er. Vi vill särskilt tipsa om Alex uppskattade föreläsning Helhetshälsa och livskvalitet

 

Oavsett vilket upplägg vi kommer överens om så tar vi hand om er friskvård på ett smidigt sätt och kan göra uppföljningar och utvärderingar som visar resultatet av er satsning.

Extra guldkant
Vi kan även bidra med extra guldkant och tillföra lite omtanke till er konferens, kundträff eller annat event där ni vill bjuda på en upplevelse utöver det vanliga.
Välkommen att höra av er så berättar vi mer och kan tillsammans skräddarsy ett upplägg.

Skicka ett mejl till anneli@kroppsbalans.com så hör vi av oss och kan prata vidare. Ni kan även kontakta Anneli Selberg direkt för att skapa ett avtal på 070-945 80 88.

Presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter. Det är giltigt i två år från inköpsdatumet