Avslappnande behandlingar

Mjuka behandlingar som sänker stressen. Du känner dig ompysslad och går härifrån med en känsla av lugn och välbefinnande.

Se alla våra avslappnande behandlingar.

Klassisk massage

En välgörande massage för kropp och själ. Det är vår mest populära behandling som är stärkande på djupet och ger skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet och spänningar. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare, mer rörlig och får bättre cirkulation i kroppen.

-30 min. behandling 750 kr.
Boka i Luleå  |  Boka i Boden

-50 min. behandling 990 kr.
Boka i Luleå  |  Boka i Boden

-60 min. behandling 1090 kr.
Boka i Luleå  |  Boka i Boden

-90 min. behandling 1550 kr
Boka i Luleå  |  Boka i Boden

Hawaiimassage

En kärleksfull helkroppsmassage som har sitt ursprung i den Polyneiska övärlden. Den är skapad att följa havets rytm och anses vara mycket helande och lugnande.

Passar även för dig som har mycket smärta, värk eller fibromyalgi och önskar taktilmassage.

Massagen tränger djupt in i muskulaturen, samtidigt som det är en mjuk och mycket härlig helkroppsmassage. Den följer meridiansystemet och frigör blockerad energi, löser upp spänningar, vitaliserar och lyfter.

50 min. behandling 1110 kr.
60 min. behandling 1250 kr.
90 min. behandling 1690 kr.
120 min. behandling 1990 kr.

Indian head massage

En Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage och en uråldrig form av indisk oljemassage. Behandlingen är specialiserad på ansikte och huvud och har en positiv inverkan på spänningshuvudvärk och mental trötthet.

Behandlingen ökar syresättningen i muskulaturen, ökar blod- och lymfcirkulationen och är bra för hårväxten. Den är mjuk och effektfull och ger en mycket behaglig avslappning i hela kroppen.

Medtag gärna mössa eller sjal då du får en riklig oljeinpackning i håret. Planera gärna in så du kan ta det lugnt en stund efter denna behandling.

60 min. behandling 1090 kr.

Shiatsu

Endast i Luleå

En djupt avslappnande behandling ursprungligen från Japan. Det är en blandning av healing och akupressur och skapar en förändring i kroppen och sinnet genom arbetet med kroppens meridianer och akupunkturpunkter.

Behandlingen lyfter upp och stärker kroppens naturliga förmåga att läka och balansera sig själv. Den påverkar inte bara den fysiska kroppen, utan också personens andliga, psykologiska och emotionella tillstånd. Vi använder inga oljor och du behåller kläderna på under hela behandlingen. Välj gärna mjuka kläder som du kan slappna av i.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.

Reiki

En behandling som förstärker livsenergin och stöttar kroppen egen läkekraft. Med stöd från reikins helande energi kan du på ett lugnt och behagligt sätt få hjälp framåt i ett naturligt helande.

Under behandlingen ligger du på en skön och varm bänk med kläderna på. Med olika handpositioner berörs din kropps energicentrum, som ger dig helande reikienergi. Efter en behandling känner du dig lugnare med ny energi och kanske en tydligare riktning i livet. 

40 min. behandling 850 kr.
70 min. behandling 1110 kr.

Aromamassage – Aroma touch med handmassage

En lyxig behandling med ljuvliga dofter som inleds med en skön handmassage och fortsätter med Aroma touch-massage, som är en lätt massageteknik där vi använder eteriska oljor från dōTERRA för att få kroppen i balans. 

Behandlingen stöttar kroppens inre system och skapar balans mellan det sympatiska och parasympatiska nervsystemet. Den stärker också immunförsvaret och kroppens förmåga till självläkning aktiveras. Behandlingen hjälper också kroppen med utrensning av toxiner, virus, svamp och bakterier. 

70 min. behandling 1110 kr.

Mindfulness massage

Med helande händer mjukas dina muskelspänningar upp och energiflödet förbättras i både kropp och sinne.

Passar även för dig som har mycket smärta, värk eller fibromyalgi och önskar taktilmassage.

Det här är en mjuk och skön massagebehandling för total avslappning. Behandlingen skräddarsys efter vad din kropp signalerar att den behöver och den hjälper dig att landa djupare i dig själv. 

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr. 

Kroppsbalans lyxiga fotbehandling

En behandling som börjar med att vi masserar dina axlar och huvud undertiden du sitter med fötterna i ett välgörande fotbad med fotsalt. 

Vi fortsätter med en uppfriskande fortskrubb följt av en ordentlig fot- och underbensmassage.

Du sitter i en stol under hela behandlingen. Vill du hellre ligga ner på massagebänken under fot- och underbensmassagen, så går det givetvis alldeles utmärkt.

Behandlingstid: 40 minuter.
Pris: 890 kr.

Kroppsbalans allra ljuvligaste

En totalupplevelse där du blir ompysslad från topp till tå. Den ljuvliga spabehandlingen börjar med att du får en huvud- och axelmassage medan du sitter med fötterna i ett välgörande fotbad med fotsalt.

Efter en uppfriskande fotskrubb får du fot- och underbensmassage som sedan fortsätter med en mjuk och skön helkroppsmassage för total avslappning.

 

Behandlingstid 90 minuter.
Pris: 1750 kr.

Hot Stone Massage

En helkroppsbehandling med varma lavastenar där värmen från lavastenarna och våra händer tränger djupt in i muskulaturen och upplevs väldigt avkopplande.

Passar även för dig som har mycket smärta, värk eller fibromyalgi och önskar taktilmassage.

Behandlingen är energigivande och lindrar muskelvärk, samtidigt som den ökar blod- och lymfcirkulationen. Den passar dig som gillar värme och vill koppla av ordentligt. Efteråt kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

50 min. behandling 1110 kr.
60 min. behandling 1250 kr.
90 min. behandling 1690 kr.

Gravidmassage
Ta hand om dig själv i väntans tider. Det här är en särskilt anpassad behandling för gravida för att ge en stärkande och lugnande stund.

Vi masserar din rygg och dina höfter för att mjuka upp spända och ömmande muskler, men också  händer, fötter och ben för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Behandlingen avslutas med lugnande ansikts- och huvudmassage. Vi anpassar självklart behandlingen efter dina önskemål och behov.

Du får ligga på en bänk anpassad för gravida, som gör att du kan ligga skönt på mage när du får får massagen.

30 min. behandling 750 kr.
50 min. behandling 990 kr.
60 min. behandling 1090 kr.
90 min. behandling 1550 kr.

Ninas kropp- och själbehandling

Endast i Luleå

En djupgående behandling på alla plan, som är en blandning av shiatsu, healing, samtal och tarotkort.

Passar dig som längtar efter att få kontakt och klarhet ännu djupare in i dig själv.

I början av behandlingen får ni tillsammans undersöka hur tankar, känslor och själen mår, som sedan följs av kroppsbehandling bestående av shiatsu och healing. Kropp och själ hör ihop, här får du ta hand om både och

Det är Nina som ger denna behandling

90 min. behandling

Pris: 1650 kr.

Duo behandling lyx

Endast i Luleå

En massagebehandling för två med det lilla extra – för att fira kärleken och vänskapen. Den perfekta överraskningen för en speciell person i ditt liv.

Er guldstund inleds med att ni får klä er i varsin morgonrock och sitta med fötterna i ett härligt fotbad medan ni njuter av läskande dryck, frukt och praliner. Fotbadet avslutas med en uppfriskande fotskrubb. Sedan följer en timmes valfri helkroppsmassage sida vid sida.

90 min. behandling 3350 kr.
1675 kr. per person

För att boka denna behandling, eller om du har frågor, kontakta oss på 0920-25 94 00 eller via info@kroppsbalans.com

Duobehandling med en massör

Bli ompysslad tillsammans med någon du håller kär. En underbar kärleksgåva som ni delar i samma rum.

En av er börjar sittandes med fötterna i ett välgörande fotbad med fotsalt och får njuta av goda smakupplevelser från vår arktiska natur. Den andra får en skön och avslappnande halvkroppsmassage. Efter halva tiden byter ni med varann.

Total behandlingstid ca 60 min. behandling 1590 kr

Vi hämtar inspiration från den läkande kraft som finns i vår arktiska natur. Den finns med i miljön, i oljorna vi använder och som smak- och doftupplevelser i våra signaturbehandlingar.