Personlig service alla vardagar och lördagar. Handla presentkort, oljor, kosttillskott och andra produkter som vi fyllt vår butik med.

Vi finns här för dig!

I vår butik och reception träffar du Sofia och på lördagarna Elle och Linnea. Här kan du boka tid och få hjälp att välja behandling, men också köpa vårt uppskattade presentkort, prova oljor från vår egen serie eller bara sitta ner en stund med en kopp te i vår rofyllda miljö. Välkommen in!

Öppet måndag – fredag kl 09-17, 
lördag kl 11 -15. 

(Självklart kan du även handla i samband med en behandling under övriga tider). 

Ett urval av våra produkter

CryoDerm

CryoDerm kryoterapiprodukter ger snabbverkande, djupt penetrerande kylterapi som lindrar långvarig smärta. De innehåller bara naturliga ingredienser och är kliniskt bevisat att hjälpa.

100 % naturliga kosttillskott 

Svenska terapeutiska kosttillskott från Egenvårdspolen med alla viktiga mineraler och vitaminer. 
Boosta dig lite extra med vinterpaket med tre viktiga tillskott som kroppen så väl behöver den här mörka årstiden. Pris 490 kr.  

Produkter och oljor från dōTERRA

Eteriska oljor kan användas av alla och de kan förändra vårt humör, hjälpa oss att känna oss mer avslappnade, hjälpa oss att fokuserade, ge oss mer energi eller bidra till en god natts sömn.

En perfekt present eller julgåva – Aromalampa och tre underbara oljor för paketpris 920 kr.

Vår egen olja

Oljorna vi masserar med har vi själva tagit fram. De har en naturlig läkekraft samtidigt som de doftar ljuvligt. Under 2022 kommer du att kunna köpa dem i vår butik.  

 

Presentkort

Ett presentkort är alltid uppskattat och kan användas till behandlingar eller produkter. Det är giltigt i två år från inköpsdatumet