Erika Sundesson

-Med min massage förmedlar jag ett lugn och trygghet till dig som kund.

Erfarenhet: Jag har gått Mindfulness utbildningen med Kroppsbalans i Boden 2022 och älskade det direkt. Har sedan dess haft en stark dragningskraft att börja massera på riktigt, vilket har gjort att jag fortsatt utbilda mig själv inom yrket genom Kroppsbalans med bland annat Indian Head utbildning och Reiki Healing steg 1 och 2.
 

Gillar jag på fritiden: På fritiden gillar jag att ta det lugnt, läsa böcker, vistas ute i naturen och umgås med vänner. Jag gillar även att vara kreativ med bland annat sömnad, rita måla och lite fotografi. Loppisar och återbruk är även ett intresse.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Jag gillar bäst att ge mindfulness massage, eftersom den är avslappnade att ge och få. Att minska stress är det som ligger mig varmt om hjärtat, då jag vet hur skadlig långvarig stress kan vara både för kropp och själ.

Behandlingen jag gillar mest att få: Min absoluta favorit är mindfulnessmassage behandlingen i 90 min. Jag hinner verkligen landa och all stress släpper och jag får njuta till fullo.

Utbildning

  • Mindfulnessmassage utbildning, Kroppsbalans, Boden
  • Reiki Healing 1 och 2, Kroppsbalans, Boden
  • Indian Head massage utbildning, Kroppsbalans, Boden