Maria Wikström

Massageterapeut och Personlig tränare

-Med min massage vill jag hjälpa dig att släppa på spänningar samt få en maximal avkoppling för kroppen och själen.

Gillar jag på fritiden: Rörelseövningar, yoga, promenera och meditera.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Tre underbara massagebehandlingar jag gillar att ge är lymfmassage, mindfulness massage och bindvävsmassage – Koppning och Gua Sha.

Lymfmassagen: ger dig en avslappnande stund och hjälper ditt lymfsystem att få ett bättre flöde och djup avkoppling. Mjuk men resultatinriktad behandling.

Mindfulness massagen ger dig bra blodcirkulation och mjukare muskler samt att du får en djup avslappning och balsam för själen också mjuk men resultatinriktad behandling.

Bindvävsmassage: här får du en rejäl genomgågn för kroppen. Den spända muskulaturen samt fascian som sitter fast runt muskulaturen ”löses upp” och detta kombineras med Gua Sha skrapning för att komma åt muskelknutar. En underbar tuffare behandling som går att anpassa individuellt utifrån dig som blir masserad!

Behandlingen jag gillar mest att få: Lymfmassage, Mindfulness massage och Gua Sha. Varva mellan dessa tre behandlingar är en underbar kombo som gör susen för min kropp. Gua Sha skrapningen löser upp onda spänningar runt musklerna, ökar blodcirkulationen och rensar kroppen på gifter och spänningar. Sedan ger lymfmassagen och mindfulnessmassagen mig en lugn stund och återhämtning för kropp, själ och sinne.

Utbildning

  • Personlig tränare, Bodyfight, Spanien
  • Gruppträningsinstruktör, Bodyfight, Spanien
  • Diplomerad massageterapeut, Bodyfight, Spanien
  • Käkledsbehandling, Kroppsbalans, Luleå
  • Reiki Healing 1, Kroppsbalans, Boden
  •  Gua Sha, Kroppsbalans, Luleå
  • Diplomerad lymfmassör, HarmoniQA, Kalmar