Olle Sjöland Thulin

Certifierad Massör, Personlig tränare.

-Mitt mål som massageterapeut är att du ska få så god effekt av min behandling som möjligt. Jag jobbar gärna med ordentliga grepp och i ett behandlande syfte.

Erfarenhet: Jag har sedan barnsben varit intresserad av hälsa och har ständigt varit på jakt efter hur man uppnår en god hälsa, på alla plan. Jag utbildade mig till massör 2012 och har jobbat med resultatinriktade behandlingar och klassisk massage på gym under flera års tid. Jag studerar på LTU till fysioterapeut för att samla på mig mer kunskap och förmåga i att sprida holistiskt hälsa.

Gillar jag på fritiden: Jag gillar att träna, läsa böcker och umgås med nära och kära.

Behandlingen jag gillar mest att ge: Resultatinriktade behandlingar, både idrottsmassage och medicinsk massage.

Behandlingen jag gillar mest att få: Idrottsmassage.

Utbildning

  • Certifierad massör, Branschrådet svensk massage, Grimslöv
  • Diplomerad massageterapeut, Grimslöv
  • Certifierad personlig tränare, Branschrådet för hälsa, Grimslöv
  • Diplomerad hälsoutvecklare, Grimslöv
  • Certifierad kostrådgivare, Branschrådet för hälsa, Grimslöv