Äntligen lymfmassage i Boden!

Passa på att lära dig mer på våra kostnadsfria informationsträffar med Maria Wikström på Kroppsbalans på Kungsgatan 23 i Boden.

Maria Wikström ger denna sköna och effektiva behandling och härmed bjuder vi in till en kostnadsfri informationsträff i våra mysiga lokaler på Kungsgatan 23 i Boden.

Maria går igenom hur man ska göra för att andas korrekt. Du kommer även få prova på egenvårdsmassage samt enkla och lugna rörelser för att själv kunna få igång ditt lymfsystem.

Du får information om hur lymfsystemet fungerar och varför det är viktigt att ha ett bra och välfungerande lymfsystem.

Första tillfället:
Onsdag 10/4 kl 18:30-19:30

Andra tillfället:
Torsdag 25/4 kl 18:30-19:30

Max 12 deltagare/tillfälle. Anmäl ditt intresse till annica@kroppsbalans.com. Annica bekräftar om du fått plats tillbaka via mail.

Du kan självklart boka in dig redan nu på lymfmassage i Boden, utan att komma på informationsträffen. Första behandlingen rekommendeerar vi att du bokar in dig på en 90 min eller 120 min för bästa resultat. Vid uppföljande tillfällen kan du boka in dig på 50 min eller 60 min.

Det här är en fantastiskt uppskattad behandling som vi länge hart på Kroppsbalans i Luleå och vi är mycket glada att äntligen kunna ge lymfmassage även i Boden.

Hjärtligt välkommen!

För mer information kontakta oss via mail info@kroppsbalans.com