Hos oss kan du handla fina tryckta presentkort

Det kan du göra under våra öppettider i shoppen. Du kan även kontakta oss för att avtala annan tid om det passar dig bättre och då gör du det enklast via mejl: info@kroppsbalans.com eller ring 0920-25 94 00.

Om du inte kan eller vill komma in till receptionen men fortfarande vill ha ett tryckt presentkort så kan vi posta det till dig!
Skriv ett mail till anneli@kroppsbalans.com med summan på presentkortet samt ditt namn och adress.
Betalningen sker då via Swish.

Presentkort kan också handlas on line – 24 timmar om dygnet 

Du gör det smidigt online här

I samarbete med klarna erbjuds online-försäljning av presentkort. Presentkortet laddas med valfritt belopp och vid genomfört köp får du ditt värdebevis mejlat till dig för utskrift. Presentkort köpta online innehåller en kod, koden används sedan vid bokning. Vill du att presentkortet mejlas direkt till personen du handlar till, så skriver du in personens mejladress i fältet mottagare. Vill du ge presentkortet  personligen skriver du din mejladress även i fältet mottagare också skriver du ut det själv. Osäker på hur du använder koden? Ta med dig ditt presentkort till besöket så registrerar vi den på plats.

PresentkortKöp presentkort

 

Värdebevis / Friskvårdsbidrag

Hos oss kan du handla värdebevis i receptionen eller online. Värdebevis är bra om du har en friskvårdspott som du vill använda upp och sedan i lugn och ro kunna boka in dina behandlingar i efterhand. Fullt avdragsgillt som friskvård. Vi kan också fixa värdebevis via mejl. Vi behöver då dina uppgifter (namn och personnummer) så lägger vi in det i underlaget som du ska ge din arbetsgivare. En kopia spar du och använder som värdebevis på dina behandlingar.

Presentkorten och värdebevisen är giltiga 1 år från inköpsdatum.